Life

Berna de la Puterea Dragostei, în culmea fericirii. Pasul important făcut de blondină în noua relație

Berna de la Puterea Dragostei este extrem de bucuroasă. Hotărârea luată de blondină legat de actualul iubit a fost dezvăluită fanilor.
03.10.2022 | 19:46
Berna de la Puterea Dragostei in culmea fericirii Pasul important facut de blondina in noua relatie
Berna de la Puterea Dragostei, bucuroasă. Hotărârea luată de blondină legat de actualul iubit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii. Pasul important făcut de tânără în noua relație cu un bărbat misterios pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor. Ce decizie a luat în dragoste.

Berna de la Puterea Dragostei, bucuroasă. Hotărârea luată de blondină legat de actualul iubit

Berna de la Puterea Dragostei a luat o decizie importantă în noua relație. Fosta iubită a lui Philip, concurent la rândul său în show-ul matrimonial de la Kanal D, a mărturisit că are emoții foarte mari în acest sens.

ADVERTISEMENT

Peste numai puțin timp se va muta într-un apartament nou pentru care a primit deja cheile. Tânăra nu va locui singură, ci alături de partenerul de viață. Blondina susține că e prima oară când va sta sub același acoperiș cu iubitul.

„Am primit cheile de la apartament. Trebuie foarte multe lucruri făcute. Dar sunt foarte încântată, avem baie, living, dressing, dormitor, abia aștept să aranjez totul.

ADVERTISEMENT

Am emoții foarte mari pentru că este prima dată când mă mut cu persoana dragă într-o căsuță nouă. Nu e gata, trebuie să mă duc să mă uit de covorașe, de foarte multe lucruri.

Sunt foarte fericită, abia aștept să mă mut în această locuință”, a spus Berna de la Puterea Dragostei, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Berna de la Puterea Dragostei, detalii despre iubit

Berna de la Puterea Dragostei trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, mai ales de când l-a cunoscut pe actualul partener. Sunt împreună de numai câteva luni, după ce blondina a stat o vreme lungă singură.

Fosta concurentă de la Kanal D nu a oferit prea multe detalii despre cel care i-a furat inima în vara lui 2022, însă a precizat că este mai mic decât ea ca vârstă.

ADVERTISEMENT

Tânărul de care este îndrăgostită Berna de la Puterea Dragostei are în jur de 20 de ani, fiind pe placul frumoasei blondine.

ADVERTISEMENT