Life

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei. Care a fost motivul rupturii

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei, Radu, cu care a format un cuplu mai bine de opt lunii. Blondina a explicat care a fost motivul rupturii.
17.02.2022 | 15:36
Berna de la Puterea Dragostei sa despartit de iubitul ei Care a fost motivul rupturii
Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Berna de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Radu, s-au despărțit. Fosta concurentă de la Kanal D a explicat cum s-a ajuns în această situație.

Timp de mai bine de opt luni, blondina a avut o relație cu Radu, însă acum a decis să-i pună capăt.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost prezentă la un eveniment în Capitală, însă fără iubitul ei care să o însoțească. Cu această ocazie, Bernadett a dezvăluit care a fost motivul rupturii.

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei

Gelozia a fost motivul pentru care Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei, Radu, cu care a fost împreună mai bine de opt luni.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva zile, după cum a declarat tânăra în cadrul unui interviu.

Despărțirea este definitivă, iar fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D consideră că este cea mai bună decizie pentru amândoi. Aceasta vrea să fie singură o perioadă.

ADVERTISEMENT

“Nu mai suntem împreună, totul s-a terminat în urmă cu patru zile. De data aceasta e definitiv! Prea multă gelozie, e mai bine așa pentru amândoi! Am obosit, vreau să fiu singură.”, a declarat Berna pentru wowbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Berna și Radu

Berna și Radu s-au cunoscut după ce tânăra s-a despărțit cu scandal de fostul logodnic, Philip Albu.

ADVERTISEMENT

Bernadett a fost mult timp discretă în legătură cu relația pe care a avut-o cu Radu. Cei doi și-au făcut publică povestea de iubire abia după câteva luni.

Dornică să cunoască un băiat “cuminte” din București, Berna a întrebat o prietenă dacă știe pe cineva potrivit pentru ea. După ce i-a spus de Radu, tânăra l-a căutat pe rețelele sociale, i-a studiat postările și au început să vorbească.

“Eu l-am căutat. O întrebasem pe o prietenă foarte bună de băieți din București, dar cuminți, că nu mai voiam vagabonți.

Și mi-a spus de el, l-am căutat eu pe Instagram și i-am dat eu follow și el mi-a scris imediat.”, a povestit Berna la Teo Show.

Cei doi au avut instant o conexiune, după cum a mai spus tânăra la Kanal D. Lui Radu i-a fost destul de greu să o cucerească și s-a purtat mereu frumos cu ea, după cum a declarat în cadrul aceleiași emisiuni.

“Mi-a luat ceva să ajung la sufletul ei. Vorbe frumoase, m-am comportat frumos, cum o să mă comport mereu cu orice fată, e normal.

Cu orice fată trebuie să te porți frumos ca bărbat. Am dus-o și acasă la părinți, au zis că e o fată frumoasă.”, spunea tânărul, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT