Life

Berna și Philip de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația lor: “Ne iubim”

30.03.2021 | 18:30
Berna si Philip de la Puterea Dragostei adevarul despre relatia lor Ne iubim
ADVERTISEMENT

Fanii i-au îndrăgit atunci când au format un cuplu, dar relația lor a fost presărată cu numeroase certuri și despărțiri. S-au despărțit definitiv sau au decis să își mai dea o șansă? Berna și Philip de la Puterea Dragostei au lămurit situația.

Cei doi au fost invitați la Antena Stars. în emisiunea Showbiz Report. Cei doi au recunoscut că îi leagă încă o iubire foarte mare, dar problemele grave din relație i-au făcut să ia pauze dese.

ADVERTISEMENT

Berna este o fire deosebit de geloasă, reproșându-i constant lui Philip orice lucru care i se pare suspect. Concurenta de la Puterea Dragosteireacționează dur inclusiv când este vorba despre fotografiile făcute de Philip cu fanele lui.

Berna și Philip de la Puterea Dragostei spun adevărul despre relația lor

Chiar dacă Berna recunoaște că îl mai iubește pe Philip și chiar dorm în același pat, simte că bărbatul nu îi acordă suficientă atenție în relație. De asemenea, mai simte că o altă problemă majoră este dispariția pasiunii care i-a legat la început.

ADVERTISEMENT

“Ne iubim, ne-am iubit cu adevărat, dar nu ne mai înțelegem. Nu îmi oferă destulă atenție. Lipsește comunicarea dintre noi doi. A dispărut pasiunea aia de la început. Eu am intrat în competiție pentru el, mi-a plăcut mult de el.

Te iubesc din toată inima mea și te voi iubi mereu. Nu știu ce o să se întâmple cu viața mea fără tine”, a spus Berna de la Puterea Dragostei, la Antena Stars. Mai mult decât atât, a izbucnit în plâns la finalul declarației, fiind consolată de Philip.

ADVERTISEMENT
berna si philip de la puterea dragostei
Berna și Philip de la Puterea Dragostei și-au mai dat o șansă. Sursă foto: Captură Antena Stars

Ce spune Philip despre problemele din relația lor

Cu toate că o iubește din tot sufletul pe Berna, concurenta de la Puterea Dragostei, Philip este scos din minți de crizele ei de gelozie. Chiar dacă blondina s-a mai afișat cu alți pretendenți, el a decis să nu apară alături de o altă femeie, în perioada în care au fost despărțiți.

“Noi nu înșelăm, dar tot apari discuții ca la 12 ani. Nu mi se pare normal. Încă nu m-am gândit la o nouă iubită. Am încredere în ea, pot să o las lângă 100 de bărbați. Sunt campion național la lupte, sala o fac pentru forță.

ADVERTISEMENT

Ea a mai ieșit cu alți băieți, eu nu am ieșit cu nicio altă fată. Iubirea mea, te iubesc foarte mult, ești tot ce mi-am dorit pe lumea asta. Fără tine poate astăzi nu eram omul ăsta împlinit. Mă doare sufletul să văd ce este acum între noi…”, a afirmat Philip, la TV.

ADVERTISEMENT