Sport

Bernardo Silva, ratarea sezonului în Liga Campionilor! Pep Guardiola și-a pus mâinile în cap. Video

Bernardo Silva a avut o ratare incredibilă în PSG - MAnchester City, care l-a făcut pe Pep Guardiola să-și pună mâinile în cap.
28.09.2021 | 22:40
Bernardo Silva ratarea sezonului in Liga Campionilor Pep Guardiola sia pus mainile in cap Video
ADVERTISEMENT

Starul portughez nu a putut trimite mingea în poartă, deși Gianluigi Donnarumma era bătut la acea fază, Bernardo Silva trimițând mingea în transversala porții.

Ratarea incredibilă a lui Bernardo Silva a venit într-un moment în care „cetățenii” aveau mare nevoie de gol, vicecampioana Franței deschizând scorul în minutul 8 prin Idrissa Gueye.

ADVERTISEMENT

Bernardo Silva, ratare incredibilă în PSG – Manchester City

Bernardo Silva a avut o ratare incredibilă în prima repriză dintre PSG și Manchester City, mijlocașul portughez a trimis mingea în transversala porții lui Donnarumma, din câțiva metri, în condițiile în care portarul italian nu avea nicio șansă să ajungă la minge.

Pep Guardiola a fost uluit de ratarea elevului său, iar camele video l-au filmat când s-a luat cu mâinile de cap, uluit că echipa sa nu a egalat la acea fază.

ADVERTISEMENT

Faza s-a petrecut în minutul 27 al confruntării, după ce Raheem Sterling a trimis cu capul în bara porții lui Donnarumma, mingea revenind la Bernardo Silva, care a ratat inexplicabil cu poarta goală.

În cele din urmă, prima repriză s-a terminat în avantajul parizienilor, scor 1-0, golul marcat de Gueye fiind suficient pentru ca elevii lui Mauricio Pochettino să intre încrezători la cabine.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU RATAREA AICI

Bernardo Silva, ratare incredibilă în PSG - Manchester City! Pep Guardiola și-a pus mâinile în cap. Sursă foto: twitter.com
Bernardo Silva, ratare incredibilă în PSG – Manchester City. Sursă foto: twitter.com

Pep Guardiola are mare încredere în Bernardo Silva

În luna aprilie 2019, Bernardo Silva marca un gol superb la meciul cu numărul 100 de când semnase cu Manchester City, într-un derby cu Manchester United, iar la finalul partidei, Pep Guardiola recunoștea că îi este imposibil să-l scoată din echipa de start pe portughez.

„Pentru mine, să-l scot pe Bernardo Silva din primul 11 e imposibil. Momentan, vorbim despre Bernardo și alți zece jucători. Nu știu ce a făcut în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Fiecare meci l-a jucat perfect. Modul în care ia deciziile, cum se luptă, cum citește acțiunile ofensive, dar și pe cele defensive, cum trăiește meciruile…

De fiecare dată când ratăm o ocazie, își pune mâinile în cap. Trăiește la maximum fiecare minut”, spunea Pep Guardiola la finalul duelului cu „diavolii roșii”.

În actualul sezon, Bernardo Silva are 7 meciuri jucate pentru Manchester City, în toate competițiile, reușind să înscrie un singur gol, în Premier League, într-un duel cu Leicester City, scor 1-0.

  • 70.000.000 de euro este cota de piață a lui Bernardo Silva, conform transfermarkt.com
  • 27 de ani are Bernardo Silva
ADVERTISEMENT