Sport

Bernie Ecclestone, fostul director Formula 1, va deveni tată la 90 de ani! Viitorul copil va avea o soră cu 65 de ani mai mare

03.04.2020 | 10:25
Bernie Ecclestone fostul director Formula 1 va deveni tata la 90 de ani Viitorul copil va avea o sora cu 65 de ani mai mare
ADVERTISEMENT

Bernie Ecclestone, fostul director Formula 1, a reușit în sfârșit să-și îndeplinească visul de o viață. Va deveni tată de băiat la 90 de ani, până acum el având patru fete, anunță Daily Mirror care citează cotidianul Blick.

Bernie Ecclestone, fostul director Formula 1, va deveni tată la 90 de ani

Bernie Ecclestone

va deveni tată pentru a cincea oară la 90 de ani, iar viitorul copil va avea o soră cu 65 de ani mai mare.

ADVERTISEMENT

Fabiana Flosi, actuala soție a fostului director Formula 1, este bucuroasă de marea veste și a vorbit despre ce își dorește pentru viitorul copil: „Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos.

Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1”.

ADVERTISEMENT

„Sper să învețe să joace table!”

Bernie Ecclestone

a confirmat zvonurile și are o singură dorință de la viitorul nepot, să învețe să joace table 🙂 :„Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table”, a declarat Ecclestone”.

Bernie Ecclestone mai are patru fiice, cea mai mare dintre ele este Deborah în vârstă de 65 de ani, venită în urma primei căsătorii ale magnatului cu Ivy Bamford.

ADVERTISEMENT

Cu a doua soție, Slavica Radic, are două fete Tamara și Petra de 35, respectiv 31 de ani, iar Bernie Ecclestone are în acest moment cinci nepoţi.

Fabiana Flosi, viitoarea mamă, este fostul diretor de marketing al  Marelui Premiu al Braziliei. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, în Elveția.

ADVERTISEMENT

Bernie Ecclestone nu mai este la conducerea Formulei 1 din ianuarie 2017. Magnatul britanic a deținut pentru o vreme și un club de fotbal, Queens Park Rangers, între 2007 și 2011, formație care în prezent evoluează în Championship, echivalentul ligii a doua din Anglia.

  • 90 de ani va împlini Bernie Ecclestone pe 28 octombrie
ADVERTISEMENT
Tags: