News

Bernie Sanders folosește în scopuri caritabile fotografia de la inaugurarea lui Biden devenită virală

22.01.2021 | 19:18
Bernie Sanders foloseste in scopuri caritabile fotografia de la inaugurarea lui Biden devenita virala
ADVERTISEMENT

Senatorul Bernie Sanders profită de popularitatea pe care i-a adus-o ținuta de la ceremonia de inaugurare a președintelui Joe Biden în scopuri caritabile.

O fotografie cu Sanders așezat pe scaun, îmbrăcat cu geacă groasă și cu mănuși călduroase a devenit virală pe internet, fiind transformată rapid într-o serie de meme-uri.

ADVERTISEMENT

Echipa senatorului a pus la vânzare pe internet un hanorac imprimat cu celebra imagine, 100% din veniturile obținute din vânzarea îmbrăcămintei vor fi donate organizației Meals on Wheels Vermont.

De la meme la acțiune caritabilă

Bernie Sanders monetizează imaginea sa care a devenit virală pentru o cauză bună – strânge bani pentru caritate prin vânzarea unui hanorac imprimat cu celebra fotografie de la Ziua Inaugurării.

ADVERTISEMENT

Magazinul de campanie al senatorului Vermont a dezvăluit săptămâna aceasta hanoracul „Chairman Sanders”. Bluza din bumbac organic are prețul de 45 de dolari și este imprimată cu faimoasa imagine a lui Sanders la inaugurarea președintelui Biden. Magazinul de campanie spune că 100% din veniturile obținute din vânzarea îmbrăcămintei vor fi donate Meals on Wheels Vermont.

Foto: The Hill

În instantaneul imprimat pe hanorac, parlamentarul în vârstă de 79 de ani este văzut într-o parka și mănuși supradimensionate, purtând o mască de față și încrucișându-și brațele și picioarele în timp ce stă pe un scaun pliant la evenimentul oficial.

ADVERTISEMENT

Poza lui Sanders a devenit rapid o senzație virală în urma inaugurării și a dat naștere la nenumărate meme-uri pe social media.

 

„Stăteam acolo, încercând să mă încălzesc, încercând să fiu atent la ceea ce se întâmpla”, a declarat Sanders pentru gazda emisiunii „Late Night” de la NBC, Seth Meyers, relatează The Hill.

ADVERTISEMENT

Un mesaj în magazinul de campanie al lui Sanders indică faptul că: „Datorită cererii copleșitoare pentru acest articol, vor trece 3-6 săptămâni până când veți primi hanoracul”.

ADVERTISEMENT