Un campion cu Beşiktaş, acţionat în judecată! Motivul incredibil pentru care poate ajunge la închisoare

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 17:29
Un campion cu Beşiktaş, acţionat în judecată! Motivul incredibil pentru care poate ajunge la închisoare

Cu o zi înaintea meciului retur cu Bayern Munchen din optimile de finală ale Champions League, un tribunal din Turcia a acceptat începerea unui proces împotriva fundaşului Caner Erkin, acuzat de insultarea unui arbitru îtr-o partidă din campionat.

Conform agenţiei de presă Anadolu, internaţionalul turc în vârstă de 29 de ani a negat acuzaţiile că l-ar fi insultat pe arbitrul Mete Kalvakan după ce a primit un cartonaş galben la întâlnirea Beşiktaş – Istanbul BB, scor 1-1, disputată în 23 octombrie 2017.

Fanii lui Beşiktaş au reacţionat vehement pe reţelele de socializare

Un procuror a cerut între unul şi doi ani de închisoare pentru Caner Erkin, care va trebui să compară în faţa unui judecător în zilele următoare. Acest caz a stârnit un val de reacţii vehemente pe reţelele de socializare din partea fanilor formaţiei Beşiktaş. Aceştia consideră că în spatele acestei afaceri se află Guvernul, care o vrea pe Galatasaray campioană.

Ştirea MOMENTULUI

Polonia, marea dezamăgire a Campionatului Mondial. 8 echipe sunt out după 2 meciuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.