Un campion cu Beşiktaş, acţionat în judecată! Motivul incredibil pentru care poate ajunge la închisoare

besiktas, probleme, jucator, inchisoare, acuze, turcia

Beşiktaş Istanbul se luptă pentru un nou titlu de campioană în Turcia, dar are probleme mari deoarece un jucător ar putea ajunge după gratii.

Cu o zi înaintea meciului retur cu Bayern Munchen din optimile de finală ale Champions League, un tribunal din Turcia a acceptat începerea unui proces împotriva fundaşului Caner Erkin, acuzat de insultarea unui arbitru îtr-o partidă din campionat.

Conform agenţiei de presă Anadolu, internaţionalul turc în vârstă de 29 de ani a negat acuzaţiile că l-ar fi insultat pe arbitrul Mete Kalvakan după ce a primit un cartonaş galben la întâlnirea Beşiktaş - Istanbul BB, scor 1-1, disputată în 23 octombrie 2017.

Fanii lui Beşiktaş au reacţionat vehement pe reţelele de socializare

Un procuror a cerut între unul şi doi ani de închisoare pentru Caner Erkin, care va trebui să compară în faţa unui judecător în zilele următoare. Acest caz a stârnit un val de reacţii vehemente pe reţelele de socializare din partea fanilor formaţiei Beşiktaş. Aceştia consideră că în spatele acestei afaceri se află Guvernul, care o vrea pe Galatasaray campioană.