Fotbal international

VIDEO. Nu a mai putut să joace din cauza fanilor! Incident incredibil în Champions League

Timo Werner a cerut să fie schimbat în minutul 32 al partidei Beşiktaş - RB Leipzig 2-0, din cauza zgomotului puternic făcut de suporterii turci pe noua arenă Vodafone Stadium. Superbul stadion...
27.09.2017 | 12:08
VIDEO Nu a mai putut sa joace din cauza fanilor Incident incredibil in Champions League

Timo Werner a cerut să fie schimbat în minutul 32 al partidei Beşiktaş – RB Leipzig 2-0, din cauza zgomotului puternic făcut de suporterii turci pe noua arenă Vodafone Stadium. Superbul stadion din Istanbul a găzduit marţi peste 36.000 de spectatori, care au fost decisiv în victoria finală a gazdelor,  după ce Red Bull Leipzig a rămas fără cel mai important om de atacant din cauza atmosferei făcute de suporterii turcilor. VEZI IMAGINILE VIDEO MAI JOS

Timo Werner a încercat iniţial să joace cu dopuri pentru urechi, însă acest lucru nu l-a ajutat prea mult, iar în cele din urmă a fost schimbat cu Klosterman după jumătate de oră petrecută pe teren, înaintea schimbării fiind surprins de mai multe ori cu mâinile la urechi. Incidentul petrecut în Turcia face parte cu siguranţă din cele mai ciudate momente din istoria competiţiei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Antrenorul lui Werner a recunoscut şi el atmosfera incendiară de la Beşiktaş – RB Leipzig 2-0

“Este imposibil să îţi pregăteşti echipa pentru o astfel de atmosferă. A fost un zgomot puternic şi la finalul meciului am fost afectaţi de acest lucru”, a declarat antrenorul Ralph Hasenhuttl la finalul unei partide care a fost întreruptă zece minute din cauza problemelor cu nocturna stadionului construit de echipa turcă în 2016.

Timo Werner a fost coleg cu Alexandru Maxim la VfB Stuttgart, însă acum este unul dintre cei mai doriţi atacanţi din Europa, în urma sezonului excelent făcut cu Leipzig anul trecut. Neamţul a marcat 21 de goluri în sezonul precedent, fiind acum în vizorul celor de la Real Madrid, echipă care are nevoie de un vârf de atac, în urma transferului lui Morata la Chelsea.

10 milioane de euro a plătit Leipzig pentru a-l cumpăra pe Werner de la VfB Stuttgart

25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Werner

Tags: