Cele mai citite

Foto. Beşiktaş, amendată după ce o pisică a intrat pe teren în meciul cu Bayern!

Campioana Turciei riscă încă o amendă din partea UEFA şi pentru faptul că suporterii au aruncat cu obiecte în teren.
15.03.2018 | 16:50
ADVERTISEMENT

Deşi a fost un moment de respiro pentru jucători şi un motiv de amuzament pentru spectatori şi telespectatori, incidentul cu pisica intrată pe teren se poate termina urât. Beşiktaş riscă să fie amendată de UEFA, după ce pisica a intrat pe teren în timpul meciului retur cu Bayern Munchen, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în care bavarezii s-au impus cu 3-1. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Turcii de la Beşiktaş au fost acuzaţi de “organizare insuficientă”, în urma prezenţei pisicii pe gazon, motiv pentru care jocul a fost întrerupt câteva minute. De asemenea, Beşiktaş va fi aproape sigur amendată, după ce fanii au aruncat obiecte pe teren şi au blocat o parte dintre scările de acces din arenă.

Nemţii s-au amuzat de „pisica fotbalistă”

Incidentul a fost unul copios pentru fani, care s-au întrecut în a pune poze pe Internet cu pisica fotbalistă şi chiar s-au gândit la ce ar fi putut face aceasta pe teren. Germanii şi fanii lor au dat dovadă de mult umor. Pe contul de Twitter al lui Bayern, pisica a fost votată “omul” meciului, în timp ce sloganul obişnuit al clubului – “Mia San Mia” – a fost înlocuit cu “Miau San Miau”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri