Fotbal intern

“Bestia” Baptista și-a lăsat mască toți colegii de la CFR! Fizic impresionant pentru noul jucător al ardelenilor

24.08.2018 | 15:49
Bestia Baptista sia lasat masca toti colegii de la CFR Fizic impresionant pentru noul jucator al ardelenilor

Bestia Baptista și-a lăsat mască toți colegii de la CFR! Noul jucător al ardelenilor va împlini 37 de ani pe 1 octombrie, însă acesta pare să arate mai bine ca niciodată. La ultima ședință de pregătire a ardelenilor, Baptista și-a dat tricoul jos. A fost momentul în care toți cei prezenți au rămas cu gura căscată.

Bestia Baptista și-a lăsat mască toți colegii de la CFR!2
Bestia Baptista și-a lăsat mască toți colegii de la CFR! Jucătorul s-a dezbrăcat în sala de forță și toți au înmărmurit

Revenit în ţară după înfrângerea suferită de CFR Cluj în Luxemburg, cu Dudelange, scor 0-2, brazilianul s-a dus direct în sala de forţă, de unde a postat o imagine cu el la bustul gol în care se poate vedea că a rămas şi acum un “pachet de muşchi”.

Bestia Baptista și-a lăsat mască toți colegii de la CFR!

Transferul lui Baptista reprezintă o lovitură de imagine incredibilă pentru campioana României, care a reușit să convingă jucătorul cu cel mai impresionant CV care a ajuns în Liga 1. Dar aducerea lui Julio Baptista nu este doar un boom de imagine, ci și un ajutor important în plan sportiv. Sunt informațiile pe care FANATIK.RO le-a cules din anturajul echipei din Gruia, despre jucătorul pe care președintele Iuliu Mureșan îl caracterizează ca „omul care ne va fi de mare ajutor”. Omul care a bifat în carieră Sevilla, Real Madrid, Arsenal Londra, AS Roma! Printre altele.

Bestia Baptista și-a lăsat mască toți colegii de la CFR!
Bestia Baptista și-a lăsat mască toți colegii de la CFR! Jucătorul s-a dezbrăcat în sala de forță și toți au înmărmurit

Julio Baptista la CFR Cluj! Câștigă ceva mai mult ca la Orlando City!

“Nu a venit pentru bani, el stă bine financiar, pentru că a avut contracte bune peste tot. Nu a mai putut să stea departe de fotbal şi să joace doar în demonstrative. Ne-am ajutat reciproc. A acceptat condiţiile clubului“, a declarat președintele Iuliu Mureșan. Și deși Mureșan este cunoscut în lumea fotbalului ca unul care semnalizează dreapta și face stânga, de această dată este aproape de realitate.

Julio Baptista are la CFR Cluj un salariu de 10.000 de euro pe lună, unul modic în comparație chiar cu colegii săi. Este salariul pe care nici nu l-a negociat, ci a acceptat din prima, pentru că a dorit pur și simplu să joace iar fotbal. Interesant este că Julio Baptista câștigă la CFR Cluj puțin mai mult decât la Orlando City, deși ne-am fi așteptat să fii trăit „visul american” la maxim. Nici pe departe! Julio Baptista avea la Orlando un salariu de doar 7.000 de dolari pe lună. Și sunt detalii oferite de cei din anturajul jucătorului!

Julio Baptista, cerut la CFR Cluj în primul rând de Toni Conceicao

Omul care a insistat foarte mult pentru aducerea lui Julio Baptista la CFR Cluj este antrenorul Toni Conceicao. Acesta dorea foarte mult să aibă un lider în vestiar, știute fiind problemele din ultima vreme cu taberele care s-au constituit la CFR, cu Culio, Camora, Deac sau Hoban în diverse grupulețe. Acestea au fost de fapt și motivele care l-au debarcat pe Edi Iordănescu după doar trei meciuri pe banca ardelenilor.

Julio Baptista, ajuns acum la CFR Cluj, a câștigat un titlu și o Supercupă a Spaniei în tricoul lui Real Madrid. Se întâmpla acum 10 ani, în vara lui 2008

Toni Conceicao s-a gândit la Julio Baptista, pe care i l-a propus Răzvan Zamfir, îl cunoșteau amândoi, astfel că tratativele au decurs destul de repede. Iar portughezul de pe bancă a fost extrem de încântat când a descoperit și nivelul fizic extraordinar la care se află „Bestia” Baptista, deși nu a jucat de atât de mult timp. „Nu are niciun gram de grăsime, totul e numai mușchi. Pare că omul ăsta a jucat fotbal non-stop, nu că vine din vacanță”, povestec cei de la CFR Cluj.

Julio Baptista a ajuns la CFR Cluj după ce Alex Song a refuzat acum câteva săptămâni!

Julio Baptista este actuala lovitură de imagine a clujenilor, dar acum câteva săptămâni, pe lista conducerii din Gruia s-a aflat un alt „greu”. Este vorba despre fundașul central Alex Song, 30 de ani, fost jucător la FC Barcelona și Arsenal Londra. Acesta era liber de contract din ianuarie 2018, după ce s-a despărțit de rușii de la Rubin Kazan și a negociat în mai multe rânduri cu cei de la CFR Cluj. S-au pus de acord asupra unui salariu lunar de 30.000 de euro, dar totul s-a împotmolit în momentul în care jucătorul camerunez a solicitat 500.000 de euro la semnătură, pretenția decurgând din faptul că era liber de contract.

Negocierile cu Alex Song au căzut, acesta a semnat acum câteva zile, pe 14 august, un contract pe doi ani cu FC Sion, în prima ligă elvețiană. Astfel că oamenii campioanei s-au reorientat spre alt „nume”, Julio Baptista, care a fost felicitat imediat după ce a semnat cu CFR Cluj de soția sa, pe rețelele de socializare.

37 de ani împlinește pe 1 octombrie Julio Baptista