Fotbal international

„Bestia” Erling Haaland a revenit la antrenamentele lui Manchester City. Ce a spus despre Cupa Mondială din Qatar

Erling Haaland a revenit la antrenamentele lui Manchester City. Atacantul norvegian susține că abia așteaptă revenirea în Premier League.
08.12.2022 | 16:45
Bestia Erling Haaland a revenit la antrenamentele lui Manchester City Ce a spus despre Cupa Mondiala din Qatar
Erling Haaland a revenit la antrenamentele celor de la Manchester City. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști absenți de la Cupa Mondială din Qatar. Golgheterul din Premier League a ratat calificarea cu Norvegia, însă a precizat că pauza cauzată de turneul final i-a prins foarte bine.

Erling Haaland a revenit sub comanda lui Pep Guardiola la Manchester City

Erling Haaland, unul dintre cei mai în formă atacanți ai momentului, se simte excelent după pauza cauzată de Campionatul Mondial. Fotbalistul lui Manchester City se află în cantonament în Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite sub comanda lui Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Atacantul nordic abia așteaptă să revină în Premier League, însă nu a ezitat să spună că unul dintre mărețele sale vise este să joace alături de Norvegia la Campionatul Mondial.

„Desigur, fiecare jucător vrea să fie la Cupa Mondială. Visul meu este să îmi reprezint țara acolo și voi munci din greu pentru a mă asigura că voi face asta într-o zi”, a declarat Erling Haaland, citat de Daily Mail.

ADVERTISEMENT
Erling Haaland a revenit la antrenamentele celor de la Manchester City. Sursă foto: Twitter - @ManCityBR.
Erling Haaland a revenit la antrenamentele celor de la Manchester City. Sursă foto: Twitter – @ManCityBR.

Perioada de pauză i-a prins bine lui Erling Haaland: „Am avut șansa să-mi iau mintea de la fotbal”

Norvegia s-a clasat pe locul 3 în grupa G a calificărilor pentru Cupa Mondială din Qatar, astfel nordicii au ratat șansa să călătorească în această perioadă în zona Golfului.

Totuși, atacantul în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că perioada de odihnă i-a prins foarte bine. „Pauză a fost pozitivă. Am avut șansa să mă odihnesc, să-mi iau mintea de la fotbal pentru câteva săptămâni. Abia aștept să înceapă din nou. Sunt nerăbdător să joc”, a mai spus Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

Autor a 23 de goluri în 18 partide pentru Manchester City în sezonul actual, Erling Haaland se află de la începutul săptămânii în cantonament în Abu Dhabi alături de Riyad Mahrez, Stefan Ortega Moreno, Scott Carson, Sergio Gomez, Cole Palmer și Rico Lewis.

Erling Haaland, încrezător înainte de revenirea pe gazon la Manchester City: „Nu vrem să terminăm pe locul 2”

Manchester City, campioana ultimelor două sezoane în Premier League, se află pe locul 2 după 14 etape în stagiunea actuală, la 5 puncte în spatele liderului Arsenal.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland le-a pus gând rău „tunarilor” și a dezvăluit că vrea să câștige toate competițiile în care Manchester City evoluează. „Nu este vorba despre mine. Este vorba despre echipă, despre modul în care performăm, iar a doua jumătate a sezonului este cea mai importantă acum. 

Ne-am pus într-o poziție bună și am avut o mulțime de performanțe, dar suntem pe locul doi în ligă și nu vrem să terminăm acolo. 

Trebuie să dăm drumul la joc când ne întoarcem, deoarece avem niște meciuri grele în diferite competiții și vrem să le câștigăm pe toate”, au fost cuvintele lui Erling Haaland.

  • 170 de milioane de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform Transfermarkt. 
  • 23 de goluri și 3 pase decisive sunt cifrele lui Erling Haaland în sezonul actual. 
ADVERTISEMENT