Pariuri sportive

BETANO.com este partenerul principal al Ligii 1 pentru sezonul curent şi cel următor

Bucureşti, 26 iulie 2017 – BETANO.com, operator european de pariuri sportive şi cazinou online, şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au anunţat oficial parteneriatul pentru Liga 1, atât...
27.07.2017 | 11:31
BETANOcom este partenerul principal al Ligii 1 pentru sezonul curent si cel urmator

Bucureşti, 26 iulie 2017 – BETANO.com, operator european de pariuri sportive şi cazinou online, şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au anunţat oficial parteneriatul pentru Liga 1, atât pentru sezonul curent, cât şi pentru cel următor. Astfel, Liga 1 devine “Liga 1 Betano” pentru sezoanele 2017/2018 şi 2018/2019.

Parteneriatul cu LPF face parte din strategia BETANO.com de a susţine industria sportivă din România. Compania este implicată activ în sprijinul proiectelor şi iniţiativelor sportive din România şi din alte ţări în care operează.
“Liga 1 Betano” aduce o nouă identitate vizuală pentru Campionatul Naţional de Fotbal, dar păstrează caracteristicile unice ale ligii. Un nou logo a fost special conceput să rezoneze cu microbiştii de toate vârstele, integrând stindardul de luptă dacic.

Parteneriatul dintre BETANO.com şi LPF include o serie de beneficii, printre care se numără expunerea logo-ului comun, Liga 1 Betano, pe stadioane, on-screen şi pe materialele de difuzare ale Ligii sau streaming-ul live al meciurilor pe platforma BETANO.com şi multe altele. În plus, parteneriatul oferă BETANO.com posibilitatea de a crea experienţe autentice fanilor, prin desfăşurarea de activităţi speciale pe stadioanele din Liga 1, în timpul meciurilor din Liga 1.

„Suntem mândri să avem un rol activ pe cea mai importantă scenă a fotbalului românesc, în calitate de parteneri ai LPF. Preţuim sportul şi îl sprijinim prin parteneriate, sponsorizări şi un număr semnificativ de proiecte conexe.
Pe lângă << Liga 1 Betano >>, suntem partenerii a peste zece cluburi şi peste zece atleţi (incluzând câştigători ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice), trei asociaţii şi academii Olimpice, în trei ţări.

Acesta este motivul pentru care << Liga 1 Betano >> vine ca o evoluţie naturală a planului nostru strategic, urmărind să sporească gradul de recunoaştere şi să sprijine adevărata performanţă sportivă. Suntem încrezători că această colaborare va contribui la îmbunătăţirea imaginii fotbalului românesc, atât pe plan local, cât şi internaţional.
Pe termen lung, împreună cu LPF, obiectivul nostru este să mergem mai departe de beneficiile sponsorizării şi să devenim activi în iniţiative de responsabilitate socială, care ar putea cultiva un spirit etic şi fair-play în fotbal”, a declarat Ioannis Spanoudakis, Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, BETANO.com.

„Urăm bun-venit partenerului nostru principal, BETANO.com, fiind unul dintre cei mai importanţi operatori de pariuri sportive şi cazinou online de pe piaţa din România. Credem cu tărie că parteneriatul încheiat este în beneficiul fotbalului profesionist. Mai mult decât atât, LPF şi BETANO.com au un plan comun pentru promovarea fotbalului profesionist şi atragerea suporterilor la meciuri”, declară Justin Ştefan, Secretar General LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) este o structură sportivă a tuturor cluburilor profesioniste din România care evoluează în primul eşalon fotbalistic. Sezonul 2017/2018 marchează 100 de ani de Liga 1, un moment important în istoria sa, sărbătorit alături de BETANO.com şi de fiecare suporter în parte. În acest fel, Betano se alătură unui proiect remarcabil, cu o bază istorică solidă, susţinând performanţa şi profesionalismul.

Betano şi brandul omolog Stoiximan operează în Grecia, Cipru şi România. Betano oferă pe piaţa din România produse de top, precum pariuri pre-match şi live, transmisiuni live ale competiţiilor sportive, jocuri de cazinou şi aplicaţii dedicate dispozitivelor mobile, combinate în mod armonios cu servicii de înaltă calitate pentru membrii săi, din luna mai 2016, când marca s-a lansat oficial pe piaţa din România.

***
Despre BETANO.com
BETANO.com este un operator european de pariuri sportive şi cazinou online, care foloseşte cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfaţă prietenoasă membrilor şi o experienţă de pariuri completă. Platforma pune la dispoziţia membrilor o gamă largă de activităţi de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistenţă rapidă, tranzacţii sigure şi rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi.

Prezent pe piaţa din România din 2016, BETANO.com are o licenţă de zece ani pentru România, având ca obiectiv îmbunătăţirea constantă a facilităţilor oferite consumatorului, într-o manieră inovatoare şi de înaltă calitate.

În 2017, BETANO.com a devenit partenerul principal al clubului de forbal Universitatea Craiova şi partener principal al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Prin intermediul parteneriatului cu LPF, Liga 1 a devenit Liga 1 Betano, pentru sezoanele 2017/2018 şi 2018/2019.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, care operează legal în Grecia, Cipru şi România.
Pentru mai multe detalii, vizitaţi: BETANO.com şi www.facebook.com/ro.betano/