Pariuri sportive

Betano.com a obţinut licenţa permanentă în România

Casa de pariuri online Betano.com a obţinut luni, 30 ianuarie 2017, licenţa permanentă de operare pe teritoriul României....
02.02.2017 | 09:15
Betanocom a obtinut licenta permanenta in Romania
ADVERTISEMENT

Casa de pariuri online Betano.com a obţinut luni, 30 ianuarie 2017, licenţa permanentă de operare pe teritoriul României.

Betano.com a îndeplinit toate criteriile legale şi a primit acceptul din partea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

ADVERTISEMENT

Astfel, Betano.com deţine Licenţa de Gradul I şi poate opera de acum înainte timp de 10 ani pe teritoriul României, până la data de 31 ianuarie 2027. Noua licenţă o continuă pe cea provizorie de la 1 februarie 2017, astfel că nu este necesară vreo pauză în activitatea de pariere.

Betano.com doreşte pe această cale să îi asigure pe toţi membrii săi că îşi pot desfăşura mai departe activitatea de pariere în condiţii 100% legale, ca şi până acum, folosind platformele de pariuri sportive şi cazinou.

ADVERTISEMENT

După aproximativ un an de zile pe piaţa din România, operând iniţial conform legii cu o licenţă temporară, Betano.com s-a întărit şi a crescut permanent în rândul publicului din România, devenind într-un timp foarte scurt una dintre destinaţiile favorite ale pariorilor români. Pentru acest lucru mulţumeşte tuturor pentru încredere în serviciile sale şi vă aşteaptă mai departe pe site.

Cu sute de tipuri de pariuri pe meci, plăţi în 24 de ore, ofertă bogată de streaming live, cote cu Marjă 0%, suport pentru clienţi instantaneu, cashout, miza înapoi la 0-0, platformă de navigare ultrarapidă, pariuri speciale, acces de pe toate dispozitivele mobile (inclusiv aplicaţii dedicate de iOS şi curând de Android) şi grijă permanentă pentru membrii săi, Betano.com a redefinit şi va continua să redefinească piaţa pariurilor sportive din România.

ADVERTISEMENT