Sport

Betano pregătește un spectacol unic pentru Finala Cupei României: show spectaculos cu drone, legende prezente la meci şi multe surprize pentru fani

Sponsorul Cupei României, Betano, pregăteşte un spectacol unic pentru Finala Cupei României. Fanii vor putea urmări un show cu drone şi vor avea parte de multe surprize.
24.05.2023 | 16:10
Betano pregateste un spectacol unic pentru Finala Cupei Romaniei show spectaculos cu drone legende prezente la meci si multe surprize pentru fani
Betano pregătește un spectacol unic pentru Finala Cupei României: show spectaculos cu drone, legende prezente la meci şi multe surprize pentru fani
ADVERTISEMENT

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, va susține Finala Cupei României Betano și ultima mare confruntare a sezonului care va fi disputată de Sepsi și U Cluj la Sibiu, pe Stadionul Hermanstadt, pe 24 mai.

Betano pregătește un spectacol unic pentru Finala Cupei României!

Festivitățile dedicate acestei Finale de proporții vor începe miercuri, 24 mai, ora 19:00, iar startul meciului va fi la ora 20:30. Încă de la ora 19:00 fanii adevărați pot intra pe Facebook și YouTube Betano România pentru a vedea cele mai interesante momente din ziua Finalei Cupei României.

ADVERTISEMENT

Pe stadion, fanii pot face o poză cu Trofeul Cupei României, să trăiască Experiență VR Betano, să arate care este cântecul lor preferat din galerie la Corul Suporterilor, să se Antreneze ca un Jucător, să se joace la un Glow Machine, iar la final pot câștiga surprize Betano.

”Suntem onorați să susținem Cupa României, mai ales în aceste momente în care fanii se bucură să urmărească ultima confruntare a sezonului”

Una dintre surprizele serii va fi show-ul cu drone, în pauza meciului, care va dura 7 minute și care va fi cel mai mare show organizat vreodată pe un stadion din România, compus din 200 de drone:

ADVERTISEMENT

”Suntem onorați să susținem Cupa României, mai ales în aceste momente în care fanii se bucură să urmărească ultima confruntare a sezonului. Este finala primei ediții în care Betano este sponsorul prinicpal al competiției care oferă o șansă echipelor din eșaloanele secunde.

Doar câteva clipe ne mai despart de momentul în care vom afla cine va câștiga Finala Cupei României Betano!”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

ADVERTISEMENT

Pentru cei ce vor urmări meciul de la distanță, Finala Cupei României Betano va fi comentată LIVE în studioul de la marginea terenului pe YouTube și Facebook Betano România de Theo, Andu și Bolocan, iar participanți la Studioul LIVE vor fi Ciprian Marica, Andrei Ciobanu, Lucian Sânmărtean și Marius Niculae.

Betano pregătește un spectacol unic pentru Finala Cupei României
Betano pregătește un spectacol unic pentru Finala Cupei României

U Cluj poate câştiga trofeul după 58 de ani!

Sepsi vrea să îşi apere trofeul câştigat, în premieră, anul trecut în faţa celor de la FC Voluntari. U Cluj joacă prima finală din 2015 încoace şi poate obţine primul trofeu al Cupei României după o pauză de 58 de ani.

ADVERTISEMENT

În joc este şi un loc de cupă europeană. Dacă Sepsi se va impune, va obţine calificarea în preliminariile Conference League. Cum U Cluj nu are licenţă europeană, dacă “şepcile roşii” vor câştiga Cupa, locul european va fi ocupat de locul trei din campionat.


  • 1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x2” la meciul Sepsi – U Cluj

ADVERTISEMENT