Video. După accidentarea horror din meciul cu Sorana Cîrstea de la Wimbledon, Bethanie Mattek-Sands revine în circuit!

Irina Aldea   
în Sporturi
04/03/2018, 15:24
Video. După accidentarea horror din meciul cu Sorana Cîrstea de la Wimbledon, Bethanie Mattek-Sands revine în circuit!

Bethanie Mattek-Sands revine în circuitul feminin de dublu alături de fosta sa colegă şi foarte bună prietenă, cehoaica Lucie Safarova. Jucătoarea din America a stat departe de terenul de tenis din cauza unei traume suferite la genunchi în vara anului trecut, într-o partidă contra Soranei Cîrstea la Wimbledon. VEZI AICI MOMENTUL

Bethanie Mattek-Sands este foarte încântată de revenirea în circuit după chinul prin care a trecut cu recuperarea genunchiului accidenat. Ea a anunţat pe Facebook şi pe Instagram că împreună cu partenera sa vin pregătite de competiţii. 

Bethanie Mattek-Sands: “Sunt foarte emoţionată”

“Sunt foarte emoţionată pentru primul meu turneu de la revenire. Este ciudat când mă gândesc că nu am jucat tenis în ultimele 7 luni pentru că iubesc sa mă antrenez, îmi plac meciurile. De aceea suntem aici. Lucie este pregătită, iar noi plănuim să jucăm Miami şi Charleston după Indian Wells. A fost un adevărat obiectiv să fiu pregătită pentru aceste turnee pentru că-mi plac atât de mult!”, a declarat Bethanie Mattek-Sands pentru site-ul WTA.

Jucătoarea din America nu a mai jucat niciun meci oficial de la Wimbledon de când a disputat partida din proba de simplu contra Soranei Cîrstea. Mattek-Sands a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, dar nu a stat departe de tenis nici în timpul recuperării, lucrând în calitate de comentator pentru Tennis Channel şi ESPN. 

Închide ×