News

Beți morți, doi români împingeau o mașină pe o autostradă din Germania! Scandal ca la ușa cortului când a venit medicul să-i testeze. Bărbații au crezut că vor fi vaccinați forțat

Beți morți, doi români împingeau o mașină pe o autostradă din Germania! Scandal ca la ușa cortului când a venit medicul să-i testeze. Bărbații au crezut că vor fi vaccinați forțat de autorități
03.01.2022 | 22:27
Beti morti doi romani impingeau o masina pe o autostrada din Germania Scandal ca la usa cortului cand a venit medicul sai testeze Barbatii au crezut ca vor fi vaccinati fortat
ADVERTISEMENT

Clipe de cascadorii râsului cu doi români care au rămas fără benzină pe o autostradă din Germania. Aceștia i-au lăsat fără cuvinte pe polițiștii veniți să-i ajute

Culmea, atunci când medicul a venit să le ia probe de sânge pentru a vedea cât sunt de băuți, aceștia au făcut un scandal ca la ușa cortului crezând că o să-i vaccineze forțat.

ADVERTISEMENT

Beți morți, doi români împingeau un autoturism pe o autostradă din Germania!

Presa din Germania a transmis că incidentul s-a petrecut pe 01 ianuarie, pe A3, între nodurile Neutraubling și Regensburg-Ost.

Nu a durat mult până când cei doi români au fost observați. Era în jur de 17:45 când un alt șofer i-a văzut cum împingeau mașina pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Doar că, aproape incredibil, însă cât se poate de adevărat, patrula de poliție care a ajuns la fața locului a constatat că ambele persoane erau băute zdravăn.

Mai exact, vorbim despre o alcoolemie în jur de 2,5 la mie fiecare. Ca să fie treaba treabă, cei doi s-au acuzat unul pe celălalt că ar fi șoferul.

ADVERTISEMENT

Stupefiați de ce aveau în fața ochilor, oamenii legii au decis ca amândurora să le fie prelevată câte o probă de sânge.

Zis, însă deloc ușor de făcut, mai ales că, fiind foarte beți, bărbații au presupus că medicul care a fost adus pentru a preleva probele de sânge îi va vaccina forțat împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Și de aici încolo, țipete și urlete cât cuprinde. Românii au reacționat violent și au făcut scandal serios. A fost nevoie de minute bune ca cei doi să fie convinși de polițiști că e vorba doar de un test de alcoolemie.

Niciunul dintre cei doi nu a putut prezenta un permis de conducere valabil, astfel încât acum e în curs o anchetă care urmează să stabilească dacă vreunul are dreptul de a conduce.

În mod surprinzător, cei doi români au fost eliberați. N-au scăpat însă chiar ușor pentru că pe numele lor a fost deschis un dosar penal

ADVERTISEMENT
Tags: