Fotbal international

Betis a decis soarta lui Toşca! Vezi ce se va întâmpla cu internaţionalul român

23.05.2018 | 15:33
Betis a decis soarta lui Toşca! Vezi ce se va întâmpla cu internaţionalul român
Betis a decis soarta lui Toșca. Internaţionalul român revine după împrumutul la Benevento

Cotidianul Marca anunţă că Betis Sevilla a decis soarta lui Alin Toşca! Jucătorul are contract cu gruparea andaluză până în 2021, dar stafful tehnic al clubului a anunţat că nu intră în planuri pentru noul sezon, alături de alţi patru jucători. Pentru toţi aceştia, inclusiv Toşca se vor încerca cele trei variante, transfer definitv la alt club, împrumut sau reziliere pe cale amiabilă.

Alin Toşca a fost împrumutat în iarnă la lanterna roşie din Serie A, Benevento. Românul a jucat majoritatea meciurilor în postura de fundaş central şi s-a descurcat destul de bine. Din  păcate, însă, Benevento nu a reuşit miraculoasa salvare şi a fost prima echipă retrogradată în Serie B cu cinci etape înainte de finişul campionatului.

Betis a decis soarta lui Toşca. Românul a debutat în 2016 în Primera Division împotriva Barcelonei

Acum Alin va reveni la Sevilla, club de care aparţine, dar antrenorul Quique Setien a anunţat conducerea clubului să găsească soluţii pentru român, pentru Darko Brasanac, Juanjo Narváez, Álex Alegría şi César de la Hoz. Mesajul este clar: antrenorul lui Betis nu are de gând să îi acorde nici o şansă lui Toşca în tricoul alb-verde.

Alin Toşca s-a transferat la Betis în iarna lui 2016 şi a jucat de 23 de ori în meciuri de Primera Division pentru andaluzi. La început a părut o achiziţie reuşită, încă de la primul meci, cu FC Barcelona fiind lăudat de presă. Însă a comis în continuare câteva gafe mari, în urma cărora Betis a pierdut puncte şi a ajuns un fotbalist care nu mai este dorit la club.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri