Fotbal intern

EXCLUSIV. Beţivii de la Dinamo, băgaţi singuri în cantonament!

Cazul "Beţie la Piatra", extrem de grav în sine, deoarece implică fotbalişti importanţi atât pentru Dinamo Bucureşti, cât şi pentru echipa naţională, care sunt acuzaţi că duc o viaţă...
01.11.2017 | 00:08
EXCLUSIV Betivii de la Dinamo bagati singuri in cantonament
ADVERTISEMENT

Cazul “Beţie la Piatra”, extrem de grav în sine, deoarece implică fotbalişti importanţi atât pentru Dinamo Bucureşti, cât şi pentru echipa naţională, care sunt acuzaţi că duc o viaţă nesportivă, are şi unele aspecte hilare, chiar comice, privite dintr-un anumit unghi.

Fără îndoială, conducerea grupării din “Ştefan Cel Mare” ştia despre incidentul dinaintea partidei de Cupa României cu Aerostar Bacău, mai întâi din materialul publicat în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO, iar apoi din scurta anchetă desfăşurată la faţa locului de omul de încredere al patronului, Dorin Irimia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Beţivii de la Dinamo, arşi la buzunar de patronul Negoiţă

În aceste condiţii, măsurile împotriva vinovaţilor ar fi trebuit luate imediat, pentru că un club de talia lui Dinamo nu poate tolera astfel de acte de indisciplină. O beţie în dimineaţa unei partide oficiale este “un act unic în istoria fotbalului”, cum l-a catalogat, Cornel Dinu şi, logic, antrenorul Vasile Miriuţă trebuia să reacţioneze pe loc.

În mod ciudat, conducerea tehnică a ales să pună batista pe ţambal, cum se spune, şi să amâne pedepsirea chefliilor pentru după meciul extrem de important cu Viitorul Constanţa, de luni, 30 octombrie sau, probabil, pentru… niciodată.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că s-a luat totuşi o măsură punitivă împotriva participanţilor la cheful care s-a întins până la 4:00 dimineaţa: vinovaţii au fost băgaţi singuri în cantonament la Săftica încă de sâmbătă, 28 octombrie, în condiţiile în care restul componenţilor lotului au ajuns în cantonament abia duminică…!!! Astfel, Filip, Hanca, Nedelcearu, Dudea şi Costache au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică la Săftica, în timp ce restul coechipierilor au dormit acasă!

“Măsura” şi-a dovedit utilitatea la ora jocului, cei cinci fiind praf, poate cu excepţia lui Costache, şi ajungând să fie criticaţi în direct la TV de patronul Ionuţ Negoiţă, care a anunţat amenzi de câte 3.000 de euro fiecare, plus retragerea maşinilor pe care clubul le oferise spre folosinţă lui Filip şi compania…

ADVERTISEMENT

Scaunul lui Miriuţă a rămas, foarte probabil, fără picioare, patronul Ionuţ Negoiţă ajungând la un acord cu Dan Alexa. Miriuţă va fi dat afară cel târziu în iarnă, informaţie oferită marţi de către FANATIK.RO.