Life

Betty Blue, imagini provocatoare în online. Cum s-a fotografiat fiica lui Florin Salam

22.01.2021 | 12:22
Betty Blue imagini provocatoare in online Cum sa fotografiat fiica lui Florin Salam
Betty Blue, imagini provocatoare în online. Cum s-a fotografiat fiica lui Florin Salam. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Betty Blue s-a fotografiat în ipostaze incendiare și a postat imaginile provocatoare în mediul online. Fiica celebrului manelist Florin Salam a furat toate privirile și aprecierile fanilor cu pozele în care a renunțat la inhibiții. 

Cântăreața și-a lăsat la vedere formele apetisante, dar mai ales bustul voluminos de care este mândră. Întinsă pe burtă, în pat sau îmbrăcată cu un maieu cu dantelă, tânăra a încins atmosfera de pe rețelele de socializare, mai ales că nu pune prea des astfel de imagini.

ADVERTISEMENT

Vedeta arată impecabil, dovadă că știe să-și pună în valoare calitățile. Betty Blue nu trece neobservată, de data aceasta arătându-le internauților imagini din intimitate, în care apare machiată natural și fără prea multe haine pe ea.

Betty Blue, imagini incendiare în mediul online. Cum s-a pozat artista

Betty Blue demonstrează că se simte bine în propria piele și nu este deloc complexată. Cântăreața se iubește așa cum este, fiind încântătoare fie că se fotografiază alături de familie sa, fie singură. Fiecare apariție este de senzație, fanii înroșind butonul de like.

ADVERTISEMENT

Cu aproape 400.000 de susținători pe pagina de Instagram, fiica lui Florin Salam impresionează cu silueta sa tonifiată și întreținută la sala de antrenament. Vedeta arată spectaculos și nici nu ai crede că are și un copil la această vârstă.

Tânăra primește numeroase aprecieri și complimente pentru felul în care arată din partea internaților, care nu ratează nicio ocazie pentru a-i spune că este „frumoasă foc”, „superbă”, „perfectă” sau „deșteaptă”.

ADVERTISEMENT
Betty Blue, ipostaze inedite pe rețelele de socializare
Betty Blue, ipostaze inedite pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Frumoasa brunetă a reușit să scape rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, iar acum face furori pe rețelele de socializare. Betty Blue este foarte activă și atentă la comunitatea sa de fani, mărturisind recent că pandemia i-a cauzat unele mici neplăceri.

„Sinceră să fiu, eu în această pandemie nu am fost prea bine psihic. M-am plictisit foarte tare, nu aveam nimic de făcut. Faptul că nu sunt concerte, faptul că la studio nu poți să mergi când vrei tu, cum vrei tu, m-au cam încărcat.

ADVERTISEMENT

Au fost așa, anumite probleme. Am o perioadă bună, apoi una proastă, apoi îmi revin și tot așa. Eu sunt sinceră, așa sunt de fiecare dată”, a mărturisit frumoasa brunetă într-o emisiune de la Pro TV.

ADVERTISEMENT