Life

Betty Blue s-a accidentat pe plajă. Cum se simte fiica lui Florin Salam: „O să rămână semn”

Betty Blue s-a accidentat pe plajă. Iată cum se simte fiica cea mare a lui Florin Salam după incidentul de care a avut parte.
05.08.2021 | 18:10
Betty Blue sa accidentat pe plaja Cum se simte fiica lui Florin Salam O sa ramana semn
ADVERTISEMENT

Betty Blue s-a accidentat pe plajă și s-a ales cu piciorul bandajat. Fiica cea mare a lui Florin Salam le-a dezvăluit fanilor cum se simte după această situație neplăcută.

Cântăreața se pregătea să filmeze un nou videoclip pentru piesa ei, însă lucrurile nu au ieșit așa cum plănuia. Betty s-a lovit foarte tare la picior și a fost nevoită să-l bandajeze. Aceasta nu a oferit detalii despre cum a reușit să se accidenteze.

ADVERTISEMENT

Betty Blue s-a accidentat pe plajă. Cum se simte fiica lui Florin Salam

Betty Blue s-a accidentat pe plajă, chiar în timp ce filma un videoclip pentru o melodie. Fiica cea mare a lui Florin Salam a fost nevoită să-și bandajeze piciorul după ce a suferit incidentul neplăcut.

Artista a împărtășit cu fanii această veste, însă nu a dat mai multe detalii despre cum a avut loc incidentul. Cu toate acestea, filmările au decurs bine și bruneta este nerăbdătoare să vadă rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Fiica îndrăgitului manelist este convinsă că va rămâne cu un semn în urma loviturii pe care a suferit-o.

„Asta se întâmplă când nu ești cuminte. Dar nu este un semn rău, este un semn bun pentru că o să iasă foarte bine ce am făcut noi aici.

ADVERTISEMENT

Sunt sigură c-o să-mi rămână semn aici…”, a declarat Betty Blue pe InstaStory.

Cântăreața i-a asigurat pe fani că este bine și că astfel de incidente se mai întâmplă din când în când.

Fiica lui Florin Salam s-a accidentat
Fiica lui Florin Salam s-a accidentat. Sursa foto: Instagram

Care este relația dintre Betty Salam și Roxana Dobre

Cântăreața a fost întrebată pe Instagram care este relația dintre ea și Roxana Dobre, viitoarea soție a lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Betty Blue a ținut să sublinieze faptul că ea și Roxana Dobre sunt cele mai bune prietene și se înțeleg foarte bine. Artista susține că are o conexiune specială cu partenera de viață a tatălui său.

Fiica lui Florin Salam a mai spus că este întrebată aproape zilnic cum se înțelege cu Roxana Dobre, așa că a ținut să-i lămurească pe curioși.

„Mi se pune des întrebarea asta, aproape zilnic. Mă înțeleg foarte bine cu ea, extrem de bine, suntem cred că cele mai bune prietene”, a declarat Betty pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: