Life

Betty Salam a povestit cât de greu a fost începutul relației sale cu Cătălin Vișănescu: „Tata era gelos pe soțul meu”

Betty Salam a povestit că tatăl ei a fost gelos pe soț la începutul relației. Cântăreața a dat câte ceva din casă, vorbind despre căsnicia ei cu Cătălin.
10.10.2022 | 12:51
Betty Salam a povestit cat de greu a fost inceputul relatiei sale cu Catalin Visanescu Tata era gelos pe sotul meu
Betty Salam, împreună cu tatăl ei, Florin. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Betty Salam și Cătălin Vișănescu formează un cuplu fericit, însă începutul relației lor s-a lovit de un zid: Florin Salam!

Betty Salam: „Tata era gelos pe soțul meu”

Cântăreața a povestit motivul pentru care tatăl ei era gelos pe soț, un motiv pe care l-a înțeles foarte bine. După moartea mamei sale, Fănica, Betty, fratele ei și Florin s-au unit mai mult ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Atunci când a apărut în viața ei Cătălin, Florin a început să aibă tot felul de temeri, ca și cum ar pierde acea unitate cu fata sa.

„Tata era gelos pe soțul meu. (n.r.: Moartea mamei mele) ne-am unit și mai tare. Ne-am ajutat unul pe celălalt. Când a trebuit să vină cineva în viața mea… E chestia aia de tată”, a declarat Betty Vișănescu în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde” de pe VOYO.

ADVERTISEMENT

Că tot veni vorba de gelozie, artista a spus că și ea este o persoană destul de temătoare, nu doar tatăl ei. Muziciana a recunoscut că are tot felul de gânduri paranoice atunci când soțul ei vorbește cu cineva la telefon, de pildă. Vrea să scape de scenariile pe care și le tot face, dar nu poate mereu, căci așa e firea ei.

Cea mai neplăcută experiență profesională a artistei are legătură cu tatăl ei

„Sunt geloasă. Apoi, pun prea mult la suflet. Mă implic prea mult în ce nu ar trebui să mă implic. Uneori, sunt foarte perfecționistă așa”, a declarat Betty, rugată să-și enumere defectele.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a trecut în reviste și experiențele ei profesionale, vorbind despre una din cele mai neplăcute. Betty s-a simțit nemulțumită de faptul că nu a reușit să cânte cu tatăl ei din cauza problemelor de sănătate ale manelistului.

„Cea mai neplăcută experiență din viața profesională? Din păcate, ultimul meu concert trebuia să fie cu tatăl meu și… bine, eu am înțeles.

ADVERTISEMENT

Pe primul loc trebuie să punem sănătatea. El nu a mai venit acolo. N-a mai putut să cânte. Nu putea să mai vorbească. M-am descurcat și singură”, a completat Betty Salam.

ADVERTISEMENT