Life

Betty Salam a spus ce nu îi place la mama sa vitregă, Roxana Dobre: „Din punctul meu de vedere e un defect”

Betty Salam a vorbit despre mama ei vitregă, Roxana Dobre, dezvăluind care sunt cele mai mari defecte ale acesteia, în cadrul emisiunii lui Măruță.
30.09.2022 | 17:02
Betty Salam a spus ce nu ii place la mama sa vitrega Roxana Dobre Din punctul meu de vedere e un defect
Betty Salam, la sosurile iuți. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Betty Salam (Vișănescu, în buletin) a fost invitată în rubrica sosurilor iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, la PRO TV. Fata manelistului Florin Salam a oferit o serie de răspunsuri surprinzătoare la întrebările pe care prezentatorul și echipa de producție le-au pregătit pentru ea.

Betty Salam a înșirat defectele mamei sale vitrege, Roxana Dobre

Betty a fost rugată să înșire trei defecte pe care le are mama sa vitregă, Roxana Dobre. Fata lui Salam a răspuns cu sinceritate precizând că soția tatălui ei nu află aceste lucruri de la televizor, că sunt anumite nemulțumiri sau observații pe care i le spune destul de des.

ADVERTISEMENT

„Roxana se supără fără să trebuiască să se supere. E nerăbdătoare și prea sufletistă”, a declarat Betty Salam la PRO TV.

Măruță a întrerupt-o apoi: „Faptul că e prea sufletistă e un defect?”. „Din punctul meu de vedere e și ăsta un defect. Uneori poate fi un defect”, a răspuns Betty.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a făcut și o serie de declarații destul de picante… la fel ca sosurile pe care le-a gustat în show-ul de la PRO. A spus că dacă ar fi obligată să aibă o aventură cu două vedete de la noi și nimeni nu ar afla i-ar alege pe Mihai Bendeac și Corina Caragea.

Fata lui Florin Salam nu ar cânta cu Zannidache

Betty a spus că o admiră de mică pe Corina Caragea, în special pentru podoaba ei capilară. Pe urmă, bruneta a zis că l-ar împărți pe soțul ei cu Anna Lesko. Și pe ea o apreciază mai ales pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

În discuția cu Cătălin Măruță a fost adus și Zannidache, trapperul care de curând s-a făcut remarcat în cușca MMA. Betty a fost întrebată cu care artist nu s-ar vedea colaborând muzical.

„Zanni, știi foarte bine că admir ceea ce faci. Ești un băiat educat, ambițios și apreciez asta, dar nu suntem pe același film”, a spus Betty Salam.

ADVERTISEMENT