ADVERTISEMENT
Life

Betty Salam, apel disperat pe rețelele de socializare. Ce le-a cerut fanilor

Autor: Bogdan Solomon | 13.01.2021 | 22:51
Betty Salam, apel disperat pe rețelele de socializare. Ce le-a cerut fanilor
Fiica lui Florin Salam sare în ajutorul unei tinere grav bolnave. Sursa foto: Facebook

Deși au trecut mai bine de 10 ani de când Fănica, mama sa, a fost răpusă de o boală necruțătoare, nimeni și nimic nu o poate ajuta pe Betty Salam să umple golul lăsat de dispariția prematură a celei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că știe cât de greu e să pierzi pe cineva drag, fiica lui Florin Salam nu ezită să sară în ajutorul familiilor care se confruntă cu astfel de necazuri. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, când a distribuit pe rețelele de socializare mesajul disperat al rudelor Nicoletei Florentina Coman, o tânără de doar 16 ani din Pașcani care a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală.

De altfel, nu este singura artistă care a făcut apel la fani pentru salvarea adolescentei. Andreea Bălan și-a îndemnat la rândul ei fanii să doneze bani sau să răspândească acest caz în mediul online.

ADVERTISEMENT

Betty Salam, apel disperat pentru salvarea unei tinere grav bolnave

Vă plângeți că vă este greu, că nu aveți asta, aia și cealaltă? Vă spun eu ce e cu adevărat greu! Să fii mamă de copil cu cancer! Să fii tată! Un tată puternic, sprijin și protecție pentru nevasta și 3 fete! Să fii tată și să fii îngenuncheat de durerile fetiței tale!

Să ți se prăbușească lumea și să nu știi încotro s-o iei! Ăsta e greul… Să fii mamă și să fii pusă în situația de a alege, îți intubăm copilul sau îl iei acasă că oricum nu mai are șanse! Nico este cauza mea azi!

ADVERTISEMENT

Cred în Dumnezeu și cred în minuni. Cred și trebuie ca Nico să fie bine. Actele ei medicale vor ajunge dimineața pe biroul unui medic din Turcia!

Vă spun și despre familie, o familie onestă, decentă și muncitoare, nu au cerut nimic niciodată, au de toate și zahăr și ulei di cartofi…. Nu de asta au nevoie, au nevoie de sprijin financiar! Pentru asta vă las contul mamei!

ADVERTISEMENT

RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BÎC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela.

CU CÂT AVEM MAI MULTE DISTRIBUIRI, CU ATÂT VA AJUNGE LA CÂT MAI MULTE PERSOANE ȘI POATE AJUNGE ȘI LA PERSOANELE CARE O POT AJUTa! ”, este mesajul distribuit de Betty Salam.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!