Life

Betty Salam, dezvăluiri despre moartea mamei ei. Cum a depășit Florin Salam momentul

Betty Salam a făcut dezvăluiri despre moartea mamei ei, Fănica. Fiica lui Florin Salam a spus cum ea, fratele și tatăl său au depășit cel mai dificil moment din viața lor.
02.08.2022 | 18:03
Betty Salam dezvaluiri despre moartea mamei ei Cum a depasit Florin Salam momentul
Ce a spus Betty Salam despre moartea mamei sale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Betty Salam a vorbit despre moartea mamei ei, Fănica, care a plecat din această lume la doar 27 de ani. Betty Salam a mărturisit cum a văzut ea decesul celei i-a dat naștere, pe atunci fiind doar un copil, dar și cum s-a simțit tatăl său.

Betty Salam, dezvăluiri despre pierderea mamei ei. Cât de greu i-a fost lui Florin Salam să rămână singur

Betty Salam a spus că Florin Salam s-a simțit prăbușit atunci când soția lui a decedat, că a pierdut totul, dar în același timp a avut putere să se ridice.

ADVERTISEMENT

Dincolo de durere, Florin Salam a vrut să arate oamenilor și celor din jur că este bine și a încercat să se mențină pe poziție, pentru a ajunge cât mai sus.

Rămas singur, cu doi copii de crescut, Florin Salam a mai încercat și să-și facă familia mai unită, chiar dacă unul dintre membri lipsea.

ADVERTISEMENT

”Pe tata îl iubește foarte mult Dumnezeu. El nu și-a mai dorit nimic. A simțit că a pierdut totul. Ori Dumnezeu, ori ea, ori împreună Dumnezeu și ea, i-au dat o putere tatălui meu.

Cea mai mare putere. Parcă s-a ridicat și mai mult. A avut cea mai mare ambiție, pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata, s-a terminat, că nu mai e bun de nimic, că a luat-o pe drumuri greșite.

ADVERTISEMENT

Eu exemplul ăsta de la el l-am luat. El în fața noastră, în fața mea și a fratelui meu, tot la fel era. Încerca să se țină foarte tare, cu zâmbetul pe buze, noi la fel. Jucam un rol de oameni fericiți, dar înăuntrul nostru nu eram fericiți.

Am înțeles, ne-am reunit, că suntem o familie unită, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Ne-a luat ceva, dar iubirea a rămas în continuare. De aici ne-am luat puterea.”, a detaliat Betty Blue, în emisiunea ”În Oglindă”, de pe  YouTube.

ADVERTISEMENT

Betty Salam a mai precizat că și-o amintește pe mama ei cu zâmbetul pe buze și se bucură în prezent că nu a asistat la înmormântare, deoarece ar fi fost și mai afectată. Dincolo de toate acestea, îi simte lipsa, adesea.

De ce a murit soția lui Florin Salam

Fănica Salam s-a stins din viață la doar 27 de ani, pe 12 aprilie 2009. Atunci se sărbătorea Duminica Floriilor, iar medicii nu au mai avut ce să-i facă, fiind diagnosticată cu ciroză hepatică.

În ultimele clipe, Fănica Salam a făcut septicemie și blocaj renal. A trecut și printr-o operație, doctorii găsindu-i în abdomen o pungă de puroi de aproape 2 kilograme. Înmormântarea a fost transmisă la TV, trupul neînsuflețit aflându-i-se acum la Cimitirul Berceni II.

ADVERTISEMENT
Tags: