Life

Betty Salam ia atitudine. Ce spune artista despre scandalurile în care este implicat Florin Salam în ultima vreme

Fiica lui Florin Salam sare în apărarea artistului. Betty Salam, adevărul despre scandalurile care nu îi dau pace tatălui său.
03.07.2024 | 11:41
Betty Salam ia atitudine Ce spune artista despre scandalurile in care este implicat Florin Salam in ultima vreme
Betty Salam, prima reacție după scandalurile în care a fost implicat tatăl ei, Florin Salam. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

2024 nu este un an prea liniștit pentru Florin Salam. Faimosul artist a fost implicat în fel de fel de scandaluri, iar apele sunt departe de a se liniști. După cel mai recent conflict, cel cu Bogdan de la Ploiești, fiica artistului a decis să spună adevărul despre aceste evenimente neplăcute.

Betty Salam, prima reacție după scandalurile în care a fost implicat tatăl ei, Florin Salam

Florin Salam atrage conflictele de partea sa ca un magnet. Încă de la începutul anului, numele artistul a fost implicat în mai multe scandaluri. Manelistul a fost acuzat că a luat banii pentru câteva evenimente, după care a uitat să se mai prezinte să cânte.

ADVERTISEMENT

Lista scandalurilor continuă, căci recent, Florin Salam și Bogdan de la Ploiești au fost protagoniștii unui alt conflict. Cei doi au reacționat impulsiv la o nuntă la care au fost chemați să cânte. După scandal, părerile celor din online au fost împărțite.

Sătulă să audă fel de fel de remarci la adresa tatălui său, Betty Salam a luat atitudine. Artista a spus adevărul despre aceste scandaluri și cât de mult îl impactează pe Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Betty Salam a recunoscut că, uneori, viața de persoană publică vine la pachet și cu dezavantaje. Însă, potrivit fiicei manelistului, publicul ar trebui să înțeleagă că, înainte de a fi artist, Florin Salam este om.

”Întotdeauna când ai succes foarte mare, inevitabil să nu dai și de rău. Tata este un om super obosit și foarte muncit, eu nu știu cum mai face față. (…) Oamenii n-au înțeles că și tata e om, are și el probleme de sănătate, simte nevoia să stea puțin cu el.”, a spus Betty Salam la WOWnews, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte mândră de el”

Manelistul a trecut prin multe episoade dificile, dar tot și-a găsit puterea de urca pe scenă și de a le cânta oamenilor. Muzica este marea lui pasiune, iar de fiecare dată când publicul îl atacă, este o lovitură puternică pentru el.

”Eu sunt fata lui, vă spun din tot sufletul, nu ne mai ferim. Pe TikTok să vezi tot felul de lucruri, e un șoc imens. Eu îl înțeleg cel mai mult pe tata, nimeni nu a trecut prin ce a trecut el. Să îți pierzi și soția și fratele, să ai și atâtea pe cap și să cânți și zi de zi.”

ADVERTISEMENT

Betty Salam este foarte mândră de tatăl ei și îi admiră puterea de care dă dovadă ori de câte ori urcă pe scenă. Artista ar vrea ca publicul să fie mai înțelegător cu tatăl ei și să își dea seama că face foarte multe pentru vârsta lui, mai ales în contextul celor mai recente evenimente.

”Oamenii au și ei dreptul să se supere, dar trebuie să înțeleagă că gâtul nu e instrument, el te controlează pe tine. El are o vârstă și, cu toate astea, se menține foarte bine și sunt mândră de el.”, a mai spus Betty Salam pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT