Life

Betty Salam, durere fără margini chiar și astăzi. Ce a postat despre mama ei decedată

30.03.2021 | 11:51
Betty Salam durere fara margini chiar si astazi Ce a postat despre mama ei decedata
Betty Salam și-a pierdut mama când era doar o copilă, în aprilie 2009. Foto: Instagram/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Betty Salam este marcată și astăzi de pierderea mamei sale, Fănica, dispariție care s-a produs în urmă cu mai mulți ani. Fiica lui Florin Salam se gândește mereu la îngerul ei păzitor, iar de curând a distribuit o melodie în amintirea ei.

Pierderea părinților este greu de suportat pentru copii. Chiar dacă au trecut mai bine de 11 ani de la momentul respectiv, Betty își amintește de mama ei în fiecare moment și o păstrează în suflet mai mult ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Atât ea cât și Florin vorbesc de fiecare dată cu lumină în ochi despre Ștefania, care a fost răpusă de o boală nemiloasă pe 12 aprilie 2009.

Betty Salam, versuri emoționante în memoria mamei sale

Versurile melodiei pe care a distribuit-o Betty Vișănescu pe internet, alături de mesajul cântăreței spun totul despre starea sufletească pe care tânăra a avut-o gândindu-se la mămica ei aflată în Ceruri: „Te simt când nu mi-e bine / Am nevoie de tine / Promit să fac tot ce mă ține / Să te mândrești cu mine”.

ADVERTISEMENT

Mama lui Betty Salam s-a stins din viață la doar 27 de ani, chiar în Duminica Floriilor din anul 2009. Fosta soție a lui Florin Salam a închis ochii definitiv la Spitalul Floreasca, acolo unde a ajuns în stare gravă după ce au apărut complicații cauzate de boala ei.

betty salam
Betty Salam a distribuit o melodie pe care i-a dedicat-o mamei sale, semn că se gândește mereu la ea

Fănica avea ciroză hepatică în stadiu avansat

Fănica fusese diagnosticată cu ciroză hepatică, iar boala j-a măcinat trupul în ultimele săptămâni de viață. În cele din urmă, Ștefania a făcut septicemie și blocaj renal, aceasta fiind cauza care a dus la moarte.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, atât Florin cât și fata ei, Betty, au vorbit de câteva ori despre Fănica și de fiecare dată au știut cum să îi cinstească memoria, dedicând chiar și câteva melodii în memoria ei.

Florin și-a refăcut viața după moartea fostei sale soții. Și-a găsit fericirea în brațele Roxanei Dobre, care se înțelege foarte bine cu copiii pe care manelistul i-a făcut cu Fănica, Dani și Beatrice.

ADVERTISEMENT

 

Tags: