Life

Care este cauza morții lui Betty White. Actrița americană a decedat înainte să împlinească 100 de ani

Betty White, celebra actriță de origine americană, a lăsat în urma sa multe semne de întrebare, de curând medicii stabilind adevărata cauză a morții.
12.01.2022 | 13:34
Care este cauza mortii lui Betty White Actrita americana a decedat inainte sa implineasca 100 de ani
Betty White, cauza reală a morții. Actrița a decedat la finalul lui 2021, la aproape 100 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Regretata vedetă, care urma să împlinească vârsta de 100 de ani luna aceasta, s-a stins din viață în ultima zi a anului anterior, pe 31 decembrie 2021.

Actrița a fost găsită fără suflare în propria locuință, acum fiind stabilită cauza oficială a decesului. Potrivit informațiilor obținute de publicația TMZ, moartea a survenit dintr-o problemă medicală.

ADVERTISEMENT

Certificatul de deces arată că regretata artistă americană Betty White a suferit un accident vascular cerebral cu șase zile înainte de a muri.

Betty White, cauza reală a morții. Actrița a decedat la finalul lui 2021, la aproape 100 de ani

Accidentul vascular cerebral se pare că nu a afectat-o la momentul respectiv pe regretata Betty White, care a rămas conștientă până în ziua în care și-a dat sufletul.

ADVERTISEMENT

Actrița a decedat în somn, în ultima zi a anului 2021, cu numai două săptămâni înainte de a împlini 100 de ani. Pe 17 ianuarie 2022 ar fi fost ziua sa de naștere.

„Chiar dacă Betty era pe cale să împlinească 100 de ani, am crezut că va trăi pentru totdeauna”, spunea agentul vedetei Jeff Witjas, în luna decembrie, conform The Guardian.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Betty White, regretata actriță americană

Betty White s-a născut în anul 1922, având o carieră de succes la care nu a renunțat nici după vârsta de 60 de ani. Regretata artistă a fost un fenomen al culturii pop la 80 şi 90 de ani.

Totodată, actrița și-a câştigat faima cu rolul principal din serialul de televiziune „The Golden Girls”, care a fost difuzat în perioada 1985- 1992.

ADVERTISEMENT

Vedeta a câştigat numeroase premii de-a lungul anilor, printre care patru Globuri de Aur, în anii 1986, 1987, 1988 şi 1999 pentru „cea mai bună actriţă de televiziune”

De asemenea, în palmaresul artistei au fost și opt premii Emmy și trei premii „Screen Actors Guild Awards”. A câştigat un Grammy în 2012.

Betty White a jucat inclusiv în ultima parte a vieții, la 92 de ani apărând în serialul de comedie „Hot in Clevend”, care a fost anulat la finalul lui 2014.

ADVERTISEMENT