Life

Bia Khalifa l-a enervat pe Dan negru: ”E o formă de prostie”. Momentul care l-a făcut să răbufnească

Bia Khalifa, una dintre concurentele reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, l-a indignat pe Dan Negru. Declarația vedetei.
15.09.2022 | 17:12
Bia Khalifa la enervat pe Dan negru E o forma de prostie Momentul care la facut sa rabufneasca
Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici l-a indignat pe Dan Negru. Declarația prezentatorului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Blondina l-a enervat la culme pe renumitul moderator de la Kanal D. Momentul care l-a făcut să răbufnească are legătură cu eliminarea din emisiune a actorului Cornel Palade, care a plecat din Republica Dominicană.

Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici l-a indignat pe Dan Negru. Declarația prezentatorului

Bia Khalifa, una dintre concurentele reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, l-a indignat pe Dan Negru. Fosta vedetă de la Antena 1 a observat momentul în care tânăra îi aduce acuzații grave renumitului comediant.

ADVERTISEMENT

„O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de success, deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea…

Umilința e de partea cealaltă a libertății! N-am fost ușă de biserică în televiziune și nici televiziunile n-au fost «sfinte» de-a lungul timpului. Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem.

ADVERTISEMENT

Lumea civilizată de la tv s-a îndreptat și ea demult! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție în online decât la tv. De asta, în 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România!

Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, într-un astfel de show pentru că atunci când accepți ca cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce în picioare. Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!

ADVERTISEMENT

Așa cum tăcerea e începutul lașității. Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. Popularitatea show-ului e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară”, este de părere Dan Negru, pe Instagram.

Dan Negru, despre emisiunile pe care le făcea în urmă cu 23 de ani

Dan Negru a adus în discuție și una dintre emisiunile pe care le realiza în trecut. Mai exact, vedeta a vorbit despre Academia Vedetelor pe care o modera în urmă cu 23 de ani și unde apăreau pe sticlă pentru prima oară șerpi și păianjeni exotici.

ADVERTISEMENT

Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, actorul Florin Piersic sau Gică Petrescu au acceptat să apară pe post pentru a amuza telespectatorii, nu pentru a fi umiliți, așa cum se întâmplă în reality show-urile de acum.

Azi a rămas violența, mai spune prezentatorul de la Kanal D, care consideră că singurul ”vaccin” în acest caz este educația!

Fosta participantă de la iUmor i-a adresat injurii actorului în vârstă de 70 de ani, care a considerat că a fost un atac la propria demnitate. Totodată, vedeta a subliniat că blondina are un comportament „mizerabil”.

ADVERTISEMENT