Life

Bianca Adam, planuri uriașe după America Express: ”Asta o să-și pună amprenta pe creațiile mele”

Bianca Adam, idei mărețe după America Express. Ce vrea să facă vloggerița originară din Craiova în domeniul profesional.
28.03.2023 | 15:21
Bianca Adam planuri uriase dupa America Express Asta o sasi puna amprenta pe creatiile mele
Bianca Adam, idei mărețe după America Express. Ce vrea să facă vloggerița în domeniul profesional. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de pe Drumul Aurului a mărturisit că are planuri uriașe după competiția în care a participat alături de mama sa, Mihaela. Tânăra este ferm convinsă că acestea își vor pune amprenta pe creațiile sale.

Bianca Adam, idei mărețe după America Express. Ce vrea să facă vloggerița în domeniul profesional

Bianca Adam are idei mărețe după America Express. Renumita vloggeriță s-a înscris la o facultate de psihologie, domeniu pe care vrea să-l exploreze mai mult prin intermediul unui podcast ce va fi lansat curând.

ADVERTISEMENT

Tânăra își propune să discute cu oameni și specialiști din această industrie și este convinsă că respectivele conversații se vor face simțite și în creațiile sale. În prezent, blondina este una dintre cele mai urmărite de pe Youtube.

„Vreau să dau drumul și la un podcast, se va numi «Free Therapy» și este un podcast în care voi avea invitați doar din zona terapeutică, holistică, ezoterică, etc. M-am urmărit pe mine și evoluția mea și am ales să merg și către o facultate de psihologie, acum.

ADVERTISEMENT

Le fac pe toate în prezent și consider că asta o să-și pună amprenta pe creațiile mele. E un secret în spate, există o singură regulă, nu încerca să faci nimic forțat, să nu te trezești în cap cu cuvântul «trebuie».

Dacă ai anula de la rădăcină cuvântul «trebuie», ai vedea câte lucruri minunate se pot crea. Toate lucrurile care vin natural și autentic au succes”, a mărturisit Bianca Adam într-o emisiune de la București FM.

ADVERTISEMENT

Bianca Adam, adevărul despre participarea la America Express

Bianca Adam a spus adevărul despre participarea la America Express și cum a ajuns să facă echipă cu mama sa care nu și-a dorit deloc acest lucru. În cele din urmă vloggerița a șantajat-o emoțional prin intermediul unor rude foarte apropiate.

Tânăra a simțit că concursul de la Antena 1 este un pas important pentru cariera sa, subliniind că a trăit experiențe unice. În plus, influencerița a mai precizat că a ieșit din orice reper al confortului, deși simțea la fiecare pas că cedează.

ADVERTISEMENT

Din păcate, foamea, stresul și lipsa telefonului au făcut-o de multe ori să clacheze. Bianca Adam recunoaște că este dependentă de mobil, la fel cum se întâmplă cu mulți din Generația Z din care face parte.

ADVERTISEMENT