News

Bianca Adam ”Tequila”, bătută cu o bară de metal în plină stradă. Imagini șocante cu celebra vloggeriță. Video

05.06.2020 | 09:35
Bianca Adam Tequila batuta cu o bara de metal in plina strada Imagini socante cu celebra vloggerita Video
ADVERTISEMENT

Celebra vloggeriță Bianca Adam ”Tequila” a povestit cum ea și iubitul ei au fost bătuți cu o bară de metal în plină stradă.

Bianca Adam ”Tequila”, bătută cu o bară de metal în plină stradă

Într-o postare făcută pe contul ei de Youtube, Bianca Adam ”Tequila” a relatat că zilele trecute, în cartierul Militari din București, a fost bătută cu o bară de metal în plină stradă de un dezvoltator imobiliar.

ADVERTISEMENT

Scandalul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi acuzat-o pe vloggeriţă că a spart o bucată de marmură în momentul în care a parcat maşina lângă imobilul deţinut de individ.

”A ieşit, direct, foarte pornit pe noi şi ne-a zis ceva în genul: ‘Nu vezi că mi-aţi rupt marmura, aşa se parchează?…’ Mi se pare puţin imposibil să fi trecut eu cu maşina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu”, a declarat Bianca Adam.

ADVERTISEMENT

Violențele au avut loc sub ochii altor persoane

Apoi, lucrurile au degenerat când bărbatul a văzut că este filmat. A devenit violent cu vloggerița care are peste 1,6 milioane de urmăritori pe Youtube şi i-a smuls din mână telefonul, apoi a aruncat cu aparatul în iubitul fetei, făcându-i o rană la cap.

”A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri. Eu nu mai aveam telefon, moment în care am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandi. Am fugit foarte tare, iar el a aruncat cu telefonul în Brandi și i-a spart capul”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Biana Adam a povestit că individul a atacat-o cu o bară de fier de 3 metri, lovind-o peste coapsă și în mână. Fata mărturisește că violențele au avut loc sub ochii altor persoane, care nu au reacţionat.

Bianca Adam a depus plângere la poliție

”Tequila” își amintește că a fugit și că, timp de o jumătate de oră, a alergat prin cartier cerând ajutorul oamenilor, însă nimeni nu a băgat-o în seamă. Nimeni nu i-a dat un telefon să sune la poliţie.

ADVERTISEMENT

”În timp ce le povesteam ce s-a întâmplat, şi-au dat un cot încet şi au spus – e fumată! Se anulează orice fel de valori dacă porţi un hanorac cu glugă sau eşti îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau dacă nu eşti cum vor oamenii să arăţi. Cu o mască pe faţă şi umflată de plâns, oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară”, a precizat ea.

Bianca Adam nu a dorit să facă publică identitatea agresorului, acționând pe cale legală pentru ca bărbatul să fie pedepsit. Ea a depus plângere la poliţie, iar în certificatul medico-legal scrie că a avut o vânătaie de 17 centimetri şi leziuni la mână.

ADVERTISEMENT