Sporturi

Bianca Andreescu a ajuns în Forbes: “Una dintre cele mai improbabile poveşti din istorie”

Autor: Andrei Șchiopu | 08.09.2019 | 19:00
Bianca Andreescu a ajuns în Forbes:
Bianca Andreescu, câștigătoarea de la US Open. Sursă foto: hepta.ro

În urma finalei câștigate la US Open, Bianca Andreescu a ajuns în revista Forbes, în care victoria ei este prezentată drept una dintre cele mai improbabile povești din istorie. De asemenea, Bianca este inclusă într-un clasament select cu rezultate excepționale obținute de alți sportivi canadieni.

Ce spune revista Forbes despre Bianca Andreescu

Victoria Biancăi Andreescu în finala de la US Open în fața Serenei Williams, 6-3, 7-5, a adus-o pe jucătoarea canadiancă în atenția tuturor. Canadienii compară succesul obținut de Bianca la turneul de la New York, cu victoria din NBA a lui Toronto Raptors din acest sezon. Forbes a mai notat că performanța jucătoarei cu origini române este ceea ce alte jucătoare au încercat, dar nu au reușit, ca Eugenie Bouchard sau Milos Raonic.

Matt Vong, un canadian care trăiește la New York declara: „Se întâmplă ceva straniu. Mai întâi Raptors, acum Bianca Andreescu, victoriile seamănă. Nu au avut deloc frică.”. Cele mai importante victorii ale sportivilor din Canada datează chiar din acest an și aparțin celor de la Toronto Raptors, care au câștigat în NBA și Biancăi Andreescu.

  • 5 este locul pe care îl ocupă Bianca Andreescu în clasamentul WTA
Bianca Andreescu în timpul finalei de la US Open. Sursă foto: hepta.ro
Bianca Andreescu în timpul finalei de la US Open. Sursă foto: hepta.ro

La prima participare din carieră la US Open, Bianca a câștigat turneul

Bianca Andreescu s-a aflat la prima participare din carieră la US Open și a reușit să cucerească trofeul. De altfel, este prima debutantă la turneul american care reușește să câștige finala. „Faptul că am putut să joc pe această scenă contra Serenei Williams, o legendă a sportului, e minunat. Nu a fost simplu deloc să gestionez acest moment”, a declarat Bianca după meci.

„Am încercat să nu mă concentrez la adversară. Nu e ușor de făcut asta, dar sunt mândră de modul în care am jucat. Știu că voiați să câștige Serena, îmi pare foarte rău. A fost un presezon foarte bun. Mulțumesc echipei mele că mi-a rămas alături”, a mai spus Bianca Andreescu.

  • 19 ani a împlinit Bianca Andreescu pe 16 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!