Sporturi

Bianca Andreescu a dezvăluit care este visul ei în tenisul mondial feminin! Simona Halep, în planul canadiencei

11.04.2019 | 19:00
Bianca Andreescu a dezvaluit care este visul ei in tenisul mondial feminin Simona Halep in planul canadiencei

Bianca Andreescu a dezvăluit care este visul ei în tenisul mondial feminin! Bianca Andreescu, ocupanta locului 23 în clasamentul WTA, este noua stea a tenisului mondial feminin şi a declarat în mai multe rânduri că jucătoarea ei preferată este Simona Halep, pe care o admiră şi o urmăreşte. Bianca a dezvăluit de curând şi care este visul ei, vis care o include şi pe Simona.

Bianca Andreescu a afirmat că vrea să dispute o finală de Grand Slam cu Simona Halep

Bianca Andreescu a vorbit despre cel mai mare vis al ei în circuitul feminin de tenis. “Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena sau Simona. Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”, a declarat Bianca Andreescu într-un interviu acordat pentru CBC.

Jucătoarea de tenis din Canada spune că a început să se simtă ca în 2014, atunci când a cucerit Les Petits As, cel mai important turneu U14 din lume. “Atunci am simțit pentru prima dată cum sunt tratați profesioniștii. Semnam autografe după meciuri, dădeam interviuri și jucam în fața unui public numeros. Atunci am simțit cu adevărat gustul a ceea ce înseamnă WTA. A fost ceva deosebit, ca un desert foarte bun”, a mai spus Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu a dezvăluit care este visul ei în tenisul mondial feminin

Bianca Andreescu nu va juca pentru Canada în Fed Cup

Canada întâlneşte Cehia weekend-ul viitor, însă Bianca Andreescu nu va fi prezentă la această întâlnire. “Să reprezint Canada la Fed Cup a fost mereu un vis pentru mine. Sunt foarte dezamăgită, dar voi lipsi din duelul cu Cehia din cauza unei accidentări la umăr. Lucrez intens cu echipa mea pentru a fi sigură că voi reveni și mai puternică ca niciodată. Le urez succes fetelor și sper să revină acasă cu o victorie!”, a scris Bianca Andreescu pe pagina ei de Instagram.