Sporturi

Bianca Andreescu a vorbit despre conflictul cu Angelique Kerber de la WTA Miami 2019: “Of, Doamne.. Of, Doamne!”

08.04.2019 | 15:00
Bianca Andreescu a vorbit despre conflictul cu Angelique Kerber de la WTA Miami 2019 Of Doamne Of Doamne

Bianca Andreescu a vorbit despre conflictul cu Angelique Kerber de la WTA Miami 2019. Bianca Andreescu, locul 23, trece printr-o perioadă foarte bună în circuitul feminin de tenis. Tânăra jucătoare din Canada cu origini româneşti a învins nume grele anul acesta şi a reuşit să treacă de două ori de Angelique Kerber. Jucătoarea din Germania nu a primit deloc bine cea de-a doua înfrângere.

Bianca Andreescu a explicat conflictul avut cu Angelique Kerber la Miami

Angelique Kerber a fost învinsă în finala de la Indian Wells de către Bianca Andreescu, iar la Miami Open a fost eliminată încă din turul al treilea, tot de Bianca. Sportiva din Germania a răbufnit la finalul partidei din turul al treilea de la Miami şi şi-a numit adversara “cea mai mare regină a dramelor din istorie”. Bianca a preferat să nu abordeze prea mult acest subiect, însă ea a fost din nou întrebată în cadrul unei emisiuni pe postul canadian CBC.

Bianca a oferit un răspuns fair play şi a afirmat că înţelege ieşirea nemţoaicei. “Of, Doamne.. Of, Doamne! Pe teren n-am auzit ce mi-a spus. Am auzit doar că a spus ceva şi eram sigură că nu a fost ceva plăcut. Eram în febra meciului, era 2 dimineaţa, pierduse cu mine şi cu o săptămână înainte. Ştiu că mereu când intrăm pe teren va fi o luptă grea, dar eu prefer să nu ripostez. Asta face tenisul mai interesant şi mai atrăgător pentru fani”, a spus Bianca Andreescu.

Angelique Kerber pe terenul de tenis

Bianca Andreescu, abordare fair-play

După meci, la acea vreme, Bianca Andreescu a afirmat la conferinţa de presă că nu a fost sigură de ce i-a spus Angelique Kerber la finalul partidei. “A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”, a spus Andreescu.