Sporturi

Bianca Andreescu s-a retras după primul set al meciului cu Pliskova: “A pocnit ceva la genunchi. Doare extrem de tare!”

30.10.2019 | 15:32
Bianca Andreescu sa retras dupa primul set al meciului cu Pliskova A pocnit ceva la genunchi Doare extrem de tare
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu joacă împotriva Karolinei Pliskovei în runda a doua a Grupei Mov de la Turneul Campioanelor. Jucătoarea care reprezintă Canada și-a adjudecat primele două game-uri, însă, la începutul game-ului trei a călcat strâmb și a cerut time-out medical, acuzând probleme la genunchi. Intervenția doctorilor a fost promptă, Biancăi i-au mai fost aplicate mai multe bandaje în zona genunchiului piciorului stâng și a putut continua partida. Totuși, la finalul primului set, Andreescu a renunțat.

Bianca Andreescu s-a accidentat în startul meciului cu Pliskova

Bianca Andreescu a jucat excelent în primele două game-uri ale meciului cu Pliskova. Totuși, la începutul game-ului trei, Bianca Andreescu a călcat strâmb și a avut nevoia de intervenția echipei medicale. Doctorul a stat pe teren timp de câteva minute, aplicându-i Biancăi mai multe bandaje în zona genunchiului.

ADVERTISEMENT

Deși a putut continua partida, atât formă fizică, cât și cea sportivă a Biancăi a fost vizibil afectată de accidentare. Game-ul trei a fost pierdut la 15, după erori comise Bianca. A urmat și un break pentru jucătoarea din Cehia, care a revenit în meci după lovitura primită de Bianca.

Bianca s-a accidentat după doi game-uri din meciul cu Pliskova. Sursă Foto: Captură Digisport
Bianca s-a accidentat după doi game-uri din meciul cu Pliskova. Sursă Foto: Captură Digisport

Într-o discuție cu staff-ul ei, Bianca a dezvăluit durerile pe care le resimte la genunchi: “A pocnit ceva la genunchi, am auzit. Medicul a spus că e o problemă la menisc. Nu pot să îndoi genunchiul deloc. Pocnește de fiecare dată când pășesc, doare foarte, foarte tare“.

ADVERTISEMENT

Bianca a continuat meciul pâna la sfârșitul primului set, când a decis să nu forțeze și să abandoneze, sfătuită și de antrenorul Sylvain Bureau.