Sporturi

Bianca Andreescu – Anett Kontaveit 1-6, 0-2 LIVE VIDEO optimi WTA Miami! Bianca s-a RETRAS

25.03.2019 | 21:59
Bianca Andreescu  Anett Kontaveit 16 02 LIVE VIDEO optimi WTA Miami Bianca sa RETRAS

Bianca Andreescu – Anett Kontaveit s-a încheiat prin abandonul canadiencei, la scorul de 1-6, 0-2 în optimile de finală de la WTA Miami. Din primele informaţii, o problemă la umărul drept a forţat-o pe Andreescu să se retragă. Meciul a fost în direct pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Partida începe la ora 19:00, ora României. 

Bianca Andreescu – Anett Kontaveit LIVE VIDEO optimi WTA Miami

UPDATE, ora 22:00. Bianca Andreescu s-a retras la scorul de 1-6, 0-2 în meciul din optimile de finală de la Miami cu Anett Kontaveit. Din primele informaţii, canadianca de origine română are probleme la umărul drept. 

LIVE SCORE Bianca Andreescu – Anett Kontaveit 1-6, 0-2


Ploaia întrerupe meciul. Partida a reînceput la ora 21:10


După ce a produs o mare surpriză la Indian Wells, reușind să câștige trofeul, Bianca Andreescu se descurcă neașteptat de bine și la Miami. Chiar dacă specialiștii anticipau că Bianca nu are forța mentală și fizică pentru a se recupera după un triumf precum cel de la Indian Wells, iată că sportiva de origine română a ajuns departe și la Miami.

La fel ca la Indian Wells, Andreescu a eliminat-o în primul tur de la Miami tot pe Irina Begu. Meciul a avut o desfășurare incredibilă, Irina conducând cu 5-1 la scorul de 1-0 la seturi pentru ea. Bianca a revenit fabulos, a luat setul doi la tie-break, iar apoi s-a impus 6-2 în decisiv.

Bianca Andreescu - Anett Kontaveit streaming online la Miami
Bianca Andreescu – Anett Kontaveit streaming online la Miami

Bianca Andreescu – Anett Kontaveit streaming online la Miami

În turul următor, Andreescu a eliminat-o pe Sofia Kenin cu un dublu 6-3 pentru ca în turul 3 să treacă de Angelique Kerber în trei seturi, așa cum o făcuse și la Indian Wells. Nemțoaica a fost scoasă din minți de o nouă înfrângere în fața Biancăi, iar la final a avut o serie de declarații răutăcioase la adresa sa.

Simona Halep – Venus Williams LIVE STREAM WTA Miami

Anett Kontaveit, cap de serie numărul 21, a intrat din turul 2, acolo unde a trecut în trei seturi de  Amanda Anisimova. Tot în trei seturi s-a impus și în următorul tur, cel cu Alja Tomljanovic. Kontaveit și Andreescu nu s-au mai întâlnit niciodată până acum.

Bianca Andreescu se află pe locul 23 în acest moment, dar poate intra în top 15 WTA dacă se impune la Miami, situație în care ar acumula 2.904 puncte.

De notat faptul că la acest turneu participă și Simona Halep. Simona joacă în faza optimilor de finală cu Venus Williams, sportivă pe care a învins-o deseori în ultima vreme. Partida are loc în jurul orei 20:00.