Bianca Andreescu, aproape să o depășească pe Simona Halep! Ce anunță WTA

Francisc Oprea   
în Tenis
29/08/2019, 15:00
Bianca Andreescu, aproape să o depășească pe Simona Halep! Ce anunță WTA GALERIE FOTO
Bianca Andreescu, aproape să o depășească pe Simona Halep! Ce anunță WTA Simona Halep este una dintre cele mai susținute sportive din circuitul WTA. Sursă Foto: Hepta

Bianca Andreescu a câștigat meciul cu Katie Volynets din primul tur al US Open, într-o atmosferă fantastică. Andreescu se bucură de un suport imens la fiecare joc disputat, capitol la care este concurată de Simona Halep, după cum anunță WTA. Canadianca născută din părinți români a discutat despre susținerea fanilor la conferința de presă susținută după meciuș câștigat cu Volynets, 6-2, 6-4. Bianca recunoaște că este încântată de atmosfera creată la meciurile sale, acest fapt oferindu-i o doză suplimentară de motivație.

Bianca Andreescu și Simona Halep, cele mai susținute jucătoare din circuit

După meciul câștigat de Bianca Andreescu în primul tur la US Open, împotriva americancei Katie Volynets, WTA a remarcat susținerea imensă pe care a primit-o Bianca la debutul la Flushing Meadows. În mod natural a apărut comparația cu o altă jucătoare cu origini în România, Simona Halep, fiind de notorietate atașamentul fanilor față de Simona și manifestările acestora din arene. Bianca Andreescu a vorbit despre aportul fanilor în succesele sale din acest an, recunoscând că este motivată suplimentar de atmosferă.

Canadienii s-au dezlănțuit în timpul meciului, vin peste tot. Este extraordinar să-i văd că mă încurajează în atâtea orașe diferite. Este foarte plăcut să am fanii alături de mine, mai ales că am jucat împotriva unei americance. E clar că încurajările mă motivează suplimentar, mă împing să fac un joc mai bun“, a spus Bianca Andreescu la conferința de presă.

Bianca Andreescu a vorbit despre susținerea imensă a fanilor. Sursă Foto: Hepta
Bianca Andreescu a vorbit despre susținerea imensă a fanilor. Sursă Foto: Hepta

Simona Halep și Bianca Andreescu se pot întâlni la US Open

Cele două sportive cu origini în România se află pe aceeași jumătate de tablou la ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Dacă atât Simona, cât și Bianca Andreescu vor avea un parcurs perfect la US Open, vor juca una împotriva celeilalte în optimile turneului.

Bianca Andreescu a avut un an 2019 fantastic în primele 8 luni. Campioana la Indian Wells și Rogers Cup, Bianca a ajuns pe locul 15 în ierarhia WTA.

  • 19 ani are Bianca Andreescu
Închide ×