Sporturi

Bianca Andreescu e în top WTA, dar nu are Bacalaureatul luat: “Nu ştiu ce va fi după ce nu voi mai juca tenis”

13.04.2019 | 15:30
Bianca Andreescu e in top WTA dar nu are Bacalaureatul luat Nu stiu ce va fi dupa ce nu voi mai juca tenis

Bianca Andreescu e în top WTA, dar nu are Bacalaureatul luat. Bianca Andreescu, locul 23 WTA, este noua stea din circuitul feminin de tenis, iar specialiştii din sportul alb sunt de părere că jucătoarea de tenis din Canada de origine română are un viitor strălucit, mai ales prin prisma rezultatelor obţinute în prima parte a acestui an. Americanii cred despre ea că este “predestinată să fie viitoarea regină”.

Bianca Andreescu nu a avut timp de studii şi nu a apucat să-şi ia Bacalaureatul

Chiar şi aşa, Bianca Andreescu nu are Bacalaureatul luat. Deşi a strâns o mulţime de bani din tenis, jucătoarea de tenis din Canada, în vârstă de 18 ani, nu a prea avut timp şi de studiu, iar examenul de Bacalaureat a trecut într-un plan secund în momentul în care Bianca s-a întâlnit cu succesul pe terenul de tenis. Ea a afirmat în cadrul unui interviu acrodat recent că-şi doreşte să se axeze şi pe studiu, pentru că nu ştie ce va urma pentru ea după ce se va retrage din tenis.

”Acum este un moment bun pentru mine să fiu acasă. Nu am mai fost acasă de ceva vreme, pentru că am jucat mult tenis. Deci, poate că e un lucru bun. Voi rămâne pozitivă pe tot parcursul procesului de recuperare […] Chiar vreau să absolv liceul, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla după ce voi termina cariera în tenis sau în timpul ei. Poate că voi vrea să fac nişte cursuri online”, a declarat Bianca Andreescu pentru sportsnet.ca.

Bianca Andreescu e în top WTA, dar nu are Bacalaureatul luat

Bianca Andreescu visează să joace o finală de Grand Slam cu Simona Halep

În acelaşi interviu, Bianca Andreescu a dezvăluit care este cel mai arzător vis al său. “Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena sau Simona. Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”, a declarat Bianca Andreescu pentru sursa citată.