Sporturi

Bianca Andreescu este hotărâtă să scrie istorie în tenisul mondial feminin! “Ar fi fantastic să câştig două turnee consecutiv”

22.03.2019 | 14:45
Bianca Andreescu este hotarata sa scrie istorie in tenisul mondial feminin Ar fi fantastic sa castig doua turnee consecutiv
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu este hotărâtă să scrie istorie în tenisul mondial feminin. Bianca Andreescu, locul 24 WTA, traversează o perioadă a carierei foarte bună, în care rezultatele pozitive nu se mai opresc din a apărea, iar lucrul acesta se vede şi în clasamentul mondial. Dacă la începutul anului se afla în afara Top 100, Bianca este foarte aproape acum de a pătrunde în Top 20 WTA.

Bianca Andreescu a vorbit după revenirea fantastică de la Miami în faţa Irinei Begu

Bianca Andreescu a câştigat săptămâna trecută marele trofeu de la Indian Wells, iar în primul tur la Miami a reuşit să facă un nou meci foarte mare. În runda inaugurală a turneului de la Miami, jucătoarea din Canada de origine română a reuşit o revenire de zile mari şi s-a impus în faţa Irinei Begu, care a beneficiat în setul secund chiar şi de minge de meci.

ADVERTISEMENT

După un prim set foarte bun câștigat de sportiva din România, 6-4, și minge de set tot pentru Begu în actul secund, 5-1, Andreescu a reușit să întoarcă meciul şi să câștige 6-7, trimiţând partida în set decisiv, acolo unde s-a impus cu 6-2. Meciul a durat două ore şi 35 de minute de joc. În continuare, Andreescu o va întâlni pe americanca Sofia Kenin, calificată direct în turul secund.

Bianca Andreescu în culmea fericirii după victoriile obţinute în circuit

Bianca Andreescu spune că ar putea câştiga şi la Miami Open

Bianca Andreescu a avut şi o declaraţie la finalul partidei cu Irina Begu, afirmând că ar fi grozav dacă s-ar impune şi la turneul de la Miami Open. “Am luptat cât am putut și sunt foarte mândră de mine și de cum m-am descurcat cu toată această situație. Cu cât e mai grea lupta, cu atât e mai dulce victoria. Am căpătat multă experiență astăzi, dar sper ca pe viitor să nu mai ajung să salvez minge de meci pentru a câștigat. Ar fi fantastic să câștig două turnee consecutiv”, a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului cu Irina Begu.

ADVERTISEMENT