Sporturi

Bianca Andreescu explică retragerea de la Miami Open 2019! ”Corpul mi-a zis că ajunge”. VIDEO

26.03.2019 | 09:56
Bianca Andreescu explica retragerea de la Miami Open 2019 Corpul mia zis ca ajunge VIDEO

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu a explicat retragerea de la Miami Open 2019 prin faptul că a acuzat dureri din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Sportiva canadiană cu origini române în vârstă de 18 ani este revelația începutului de an, ea reușind să câștige turneul de la Indian Wells și să urce pe locul 24 în clasamentul WTA după ce încheiase 2018 pe poziția 178.

Bianca Andreescu explică retragerea de la Miami Open 2019: ”Era tot mai rău”

”Am încercat tot tratamentul posibil. Am crezut că voi fi ok, dar era tot mai rău pe măsură ce meciul înainta. Am jucat multe meciuri și cred că este modul prin care corpul meu mi-a zis că ajunge. Doctorul spune că nu e nimic foarte serios, dar durerea este acolo”, a fost explicația oferită în conferința de presă de Bianca Andreescu pentru retragerea de la Miami Open 2019.

Miami Day 7 | Bianca Andreescu | Press Conference

"It's been an incredible run… a dream come true." Bianca Vanessa Andreescu on her incredible Indian Wells and Miami Open run and the injury that forced her to retire in the fourth round.

Gepostet von WTA am Montag, 25. März 2019

Jucătoarea canadiană a mai anunțat că s-a retras și de la turneul de la Charleston, iar următoarele sale meciuri oficiale vor fi în cadrul Fed Cup. ”Am renunțat la turneul de la Charleston din cauza durerilor la umăr. Voi reveni cu siguranță în luna aprilie, la Fed Cup, iar apoi aștept cu nerăbdare sezonul de zgură, este suprafața mea preferată”, a afirmat în încheiere Bianca Andreescu.

Anett Kontaveit și Bianca Andreescu se salută după ce canadianca s-a retras în timpul meciului din optimile de la Miami
Anett Kontaveit și Bianca Andreescu se salută după ce canadianca s-a retras în timpul meciului din optimile de la Miami

Scandal cu Angelique Kerber la Miami

Cu dureri evidente la umărul drept, Bianca Andreescu a decis să se retragă în meciul din optimile de finală de la Miami Open 2019, în momentul în care adversara sa, estona Anett Kontaveit, conducea cu scorul de 6-1, 2-0. Sportiva din Canada câștigase anterior turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells și anunțase că își dorește să repete performanța și în Florida.

În turul trei de la turneul de la Miami, Bianca Andreescu a învins-o pe nemțoaica Angelique Kerber, iar aceasta a avut o reacție surprinzătoare la finalul întâlnirii. În momentul în care cele două își dădeau mâna la finalul jocului, Kerber a scăpat printre dinți: ”ești cea mai mare regină a dramelor pe care o ştiu”. Canadianca, care ceruse de douyă ori intervenția fizioterapeutului, nu a răspuns acestei jigniri.