Sport

Bianca Andreescu, interviu în limba română după victoria cu Emma Răducanu: „Poate să revină în top 10”

Bianca Andreescu (31 WTA) a acordat un interviu în limba română după victoria în fața Emmei Răducanu la turneul de la Miami.
23.03.2023 | 16:15
Bianca Andreescu interviu in limba romana dupa victoria cu Emma Raducanu Poate sa revina in top 10
Bianca Andreescu e pe locul 31 în clasamentul mondial. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu, numărul 31 mondial, a oferit un interviu inedit în limba română după victoria din primul tur la turneul WTA de la Miami.

Bianca Andreescu, interviu inedit în limba română. Ce spune despre Emma Răducanu

Bianca Andreescu a câștigat în fața Emmei Răducanu și s-a calificat în turul doi la Miami: „Cred că am jucat foarte bine. Și Emma a jucat foarte bine. Eu am fost mult mai pozitivă. Cred că asta m-a ajutat să câștig azi. Și de asemenea puterea mea”, a spus jucătoarea de origine canadiană în limba română pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Atât Bianca Andreescu, cât și Emma Răducanu au câștigat US Open, ambele fiind născute în Canada: Eu cred că asta este foarte mișto (n.r. – râde). Și ea s-a născut în Toronto”.

Jucătoarea canadiancă de origine română e convins că Emma Răducanu poate reveni în elita tenisului mondial: „Cred că Emma poate să revină în Top 10 și sper să mai avem astfel de meciuri”.

ADVERTISEMENT

Numărul 31 mondial, meci de foc cu Emma Răducanu

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu în trei seturi, după două ore și 45 de minute, scor 6-3, 3-6, 6-2. Meciul a fost foarte echilibrat, chiar dacă Andreescu s-a impus clar în primul set.

Emma Răducanu a echilibrat meciul în setul al doilea și a reușit să întoarcă soarta partidei, care s-a decis după un set decisiv în care britanica nu a mai reușit să mențină același ritm de joc.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre meciul cu Maria Sakkari din turul doi la Miami

Bianca Andreescu va juca în turul doi la Miami cu Maria Sakkari: „Joacă acum foarte bine, dar am bătut-o o dată și cred că pot să o bat încă o dată”.

Sportiva știe și ce are de făcut pentru a se califica în optimi: „Pentru asta trebuie să joc tenisul meu agresiv și să stau pozitivă. Cred că o să câștig. Sper!”.

ADVERTISEMENT