Sporturi

Bianca Andreescu, lovitură financiară după ce a câștigat US Open! A semnat un contract de sponsorizare cu Rolex

14.10.2019 | 11:57
Bianca Andreescu lovitura financiara dupa ce a castigat US Open A semnat un contract de sponsorizare cu Rolex
ADVERTISEMENT

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu a dat o nouă lovitură financiară după ce a câștigat US Open în acest an și a ajuns în Top 5 WTA. Sportiva cu origini române în vârstă de 19 ani a semnat un contract de sponsorizare cu celebra companie elvețiană producătoare de ceasuri de lux Rolex, după ce anterior mai ajunsese la înțelegeri cu Nike, BMW şi Head.

Bianca Andreescu, lovitură financiară după ce a câștigat US Open

Bianca Andreescu are un an 2019 de excepție în care a suferit doar patru înfrângeri și a câștigat la US Open primul său turneu de Grand Slam, iar acum a dat o lovitură financiară. Canadianca se alătură unor nume mari care mai colaborează cu Rolex precum jucătorii de golf Tiger Woods și Phil Mickelson, tenismenul Roger Federer şi schioarea Lindsey Vonn.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de sportiva cu origini române, care s-a mai impus în acest sezon la Indian Wells și Rogers Cup și care s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. ”Sunt încântată să anunţ că sunt în mod oficial parte a familiei Rolex. Abia aştept să trec la treabă împreună cu echipa Rolex”, a scris Bianca Andreescu pe contul de Twitter.

Bianca Andreescu a fost primită ca o eroină în Canada după ce a câștigat US Open

Andreescu ovaționată la un meci de baschet în Toronto

Imediat după ce a anunțat parteneriatul cu Rolex, ale cărui detalii nu au fost date publicității, Bianca Andreescu a mers la meciul de baschet dintre formațiile Toronto Raptors și Chicago Bulls, din pre-sezonul ligii profesioniste nord-americane (NBA). Campioana de la US Open a fost aclamată la scenă deschisă în Scotiabank Arena din orașul canadian, iar ea le-a trimis bezele fanilor.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu va mai juca în acest an doar la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, competiție care va avea loc în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Pe lângă canadiancă, până acum au mai obținut biletele pentru WTA Finals jucătoarele Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Simona Halep, Naomi Osaka, Petra Kvitova și Elina Svitolina. În condițiile în care Serena Williams nu este interesată de această competiție, pentru ultimul loc calificant se luptă Kiki Bertens și Belinda Bencic.