Sporturi

Bianca Andreescu, mesaj superb în limba română. “Mulţumesc că m-aţi susţinut!” Câştigătoarea de la US Open 2019 s-a încurcat?! VIDEO

09.09.2019 | 12:25
Bianca Andreescu mesaj superb in limba romana Multumesc ca mati sustinut Castigatoarea de la US Open 2019 sa incurcat VIDEO

Bianca Andreescu a reuşit să se impună în faţa Serenei Williams, scor 6-3, 7-5, în finala de la US Open, iar sportiva în vârstă de 19 ani a ţinut să transmită un mesaj superb în limba română pentru susţinătorii ei din România. VEZI VIDEO MAI JOS!

Bianca Andreescu, mesaj superb în limba română

Sportiva născută în Canada are origini româneşti şi nu a uitat de ţara de unde provin părinţii săi. Astfel, Bianca Andreescu a fost invitată la televiziunea Romanian Television of New York după ce a câştigat primul său Grand Slam din carieră şi a transmis un mesaj în română. Bianca s-a încurcat la un cuvânt, dar nu a avut emoţii.

“Mulţumesc pentru toţi oamenii din România. Mulţumesc că m-aţi susţinat. Oh, no! Susţinut. Nu doar aici la US Open, ci mereu! Mulţumesc mult”, este mesajul Biancăi Andreescu în limba română.

Bianca Andreescu a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA

După ce a câştigat finala de la US Open 2019 în faţa Serenei Williams, Bianca Andreescu a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA. Sportiva din Canada se află pe poziţia a 5-a, iar Simona este pe locul 6. Mai mult, Bianca a încasat şi un premiu uriaş în valoare de 3,85 milioane de dolari.

Bianca Andreescu a dezvăluit ce obiectiv are după ce a câştigat trofeul de la US Open 2019. Jucătoarea în vârstp de 19 ani şi-a propus să fie în TOP 3 la finalul anului şi să câştige Turneul Campioanelor. “Vreau să fiu în top 3 la finalul anului şi să câştig Turneul Campioanelor. Mereu am sous că trebuie să visezi măreţ pentru a reuşi lucruri grozave!”