Sporturi

Bianca Andreescu, prima reacție după victoria cu Kerber de la Miami! „Astăzi am fost cu un pas în față”

24.03.2019 | 08:56
Bianca Andreescu prima reactie dupa victoria cu Kerber de la Miami Astazi am fost cu un pas in fata

Bianca Andreescu a oferit la puține clipe după partidă prima reacție în urma victoriei cu Angelique Kerber înregistrată în turneul de la Miami! Sportiva care reprezintă Canada nu a ezitat și a precizat că a avut un plan concret pentru a doua întâlnire cu nemțoaica. Cele două au jucat în urmă cu doar șase zile finala competiției de la Indian Wells. A fost primul turneu câștigat de Andreescu în circuitul WTA.

Bianca Andreescu, prima reacție după victoria cu Kerber de la Miami!

„Nu a fost ușor deloc astăzi. Kerber a făcut un meci mare, a avut un tenis solid, dar eu am continuat momentul din finală și la această partidă. M-am bazat din plin pe acel meci. M- așteptam să aibă o mulțime de lovituri bune, dar, astăzi, am fost cu un pas în față”, a declarat Bianca Andreescu. Sportiva cu părinți români se alătură Petrei Kvitova și Belindei Bencic, cele trei fiind în acest moment singurele jucătoare din circuit care au cel puțin 10 victorii.

„Știam că am avut 4-1 în cel de-al doilea set, dar am încercat să las trecutul în spate, așa că m-am concentrat strict pe setul 3. Nu era nimic, nu m-am panicat, nu se întâmpla nimic în mintea mea, pur și simplu eram super obosită. Am încercat să-mi păstrez energie, dar astăzi am cam consumat-o pe toată. Am simțit la un moment dat că nu mai joacă cel mai bun tenis al ei și am mizat totul pe lucrul acesta”, a mai spus Andreescu.

Bianca Andreescu, prima reacție după victoria cu Kerber de la Miami! Andreescu
Bianca Andreescu a învins-o pentru a doua oară pe Angelique Kerber

Andreescu, victorie cu repetiţie

Bianca Andreescu nu a stat o clipă pe gânduri și a executat-o pe a patra jucătoare a lumii în trei seturi. Andreescu a deschis meciul în forță, a reușit să facă un break și și-a adjudecat primul set, scor 6-4. Deși a condus în setul secund, Kerber a revenit şi părea că pentru prima oară Andreescu pierde lucrurile de sub control. Nu s-a întâmplat aşa şi a început decisivul puternic.

* 24 este locul pe care îl ocupă Bianca Andreescu în clasamentul WTA