Sporturi

Bianca Andreescu, primire de vis la un meci de NBA. Ce cadou i-au făcut cei de la Toronto Raptors. Foto

03.04.2019 | 12:10
Bianca Andreescu primire de vis la un meci de NBA Ce cadou iau facut cei de la Toronto Raptors Foto

Bianca Andreescu este un adevărat fenomen în Canada. Sportiva cu origini românești a devenit una dintre favoritele publicului din „Țara Arțarului” după victoria de la Indian Wells și parcursul excelent din 2019. Bianca a decis să se odihnească după turul de forță de la Indian Wells și Miami, unde a câștigat primul turneu și a ajuns până în optimi în Florida. Sportiva s-a întors în Canada, acolo unde a fost primită cu brațele deschise atât la meciul echipei de fotbal din MLS Toronto FC, dar și la formația de baschet din NBA, Toronto Raptors.

Bianca Andreescu, oaspete de seamă al echipei de NBA Toronto Raptors

Mai întâi Bibi a fost prezentă la meciul celor de la Toronto FC, în compania celor de la New York City FC, formație pentru care evoluează și internaționalul român, Alex Mitriță. Andreescu a prezentat mingea de meci la începutul partidei și a purtat noroc formației canadiene. Toronto a umilit echipa lui Mitriță cu 4-0, iar Alejandro Ponzuelo a reușit un gol fabulos, un lob de la marginea careului.

După invitația de la fotbal, Andreescu a fost chemată și la baschet. Bibi a participat la meciul de NBA dintre Toronto Raptors în fața celor de la Orlando Magic, scor 121-109. Jucătoarea de tenis a primit și un cadou din partea mascotei canadienilor: un tricou personalizat cu numele sportivei și cu un număr ce reprezintă vârsta ei.

View this post on Instagram

much luv for this team ???

A post shared by Bianca (@biancaandreescu_) on

Bianca Andreescu are parte de un sezon de excepție

Andreescu este noua senzație a tenisului mondial. Deși a început anul în afara top 100, româno-canadianca a câștigat turneele de la Newport și Indian Wells și a ajuns până pe locul 23 mondial. Sportiva cu părinți români are 31 de meciuri câștigate în acest sezon și numai 4 înfrângeri, iar presa de peste ocean scrie că este „predestinată să ajungă viitoarea regină a tenisului mondial”.