Cele mai citite

Românca din echipa Canadei e fan Simona Halep! “De ea îmi place cel mai mult!”

Romania - Canada în Fed Cup va beneficia de un moment inedit. Bianca Andreescu va juca împotriva româncelor
Autor: Alex Bradescu | 08.02.2018 | 17:05
Românca din echipa Canadei e fan Simona Halep!

Bianca Andreescu este românca din echipa Canadei. Aceasta se pregăteşte să le întâlnească la Fed Cup pe fetele din naţionala României şi spune că regretă că Simona Halep, jucătoarea ei preferată, nu va juca la Cluj. 

“Visul meu este să ajung numărul unu mondial. Ca Simona Halep! De ea îmi place cel mai mult, o urmăresc des. M-am întâlnit de câteva ori cu ea, este şi o persoană deosebită. Le-am văzut jucând pe Cîrstea şi pe restul fetelor, sunt foarte bune. Nu mă aştept la un meci uşor, dar sunt foarte fericită că sunt aici şi poate câştigăm. Cine ştie? , a spus Andreescu pentru Telekomsport. 

Bianca Andreescu vine des în România

Andreescu are 17 ani şi este marea speranţă a tenisului candianului. Este născută în Canada, din părinţi români, şi spune că vine de câte ori poate în România.  

“Nu ştiu cum mă va primi publicul, nu cred că va fi o problemă. Pentru mine a fost o oportunitate mare să joc pentru Canada, nu puteam să o ratez.  În fiecare an încerc să vin cu familia, că avem familie în Piteşti şi Râmnciu Vâlcea. Sarmalele, clătite şi mămăliga sunt preferatele mele. Le-am dus şi pe colegele din echipa Canadei la un restaurant românesc şi le-a plăcut extrem de mult”, a spus Andreescu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!