Românca din echipa Canadei e fan Simona Halep! “De ea îmi place cel mai mult!”

Alex Bradescu   
in Simona Halep
08/02/2018, 17:05
Românca din echipa Canadei e fan Simona Halep! “De ea îmi place cel mai mult!”

Bianca Andreescu este românca din echipa Canadei. Aceasta se pregăteşte să le întâlnească la Fed Cup pe fetele din naţionala României şi spune că regretă că Simona Halep, jucătoarea ei preferată, nu va juca la Cluj. 

“Visul meu este să ajung numărul unu mondial. Ca Simona Halep! De ea îmi place cel mai mult, o urmăresc des. M-am întâlnit de câteva ori cu ea, este şi o persoană deosebită. Le-am văzut jucând pe Cîrstea şi pe restul fetelor, sunt foarte bune. Nu mă aştept la un meci uşor, dar sunt foarte fericită că sunt aici şi poate câştigăm. Cine ştie? , a spus Andreescu pentru Telekomsport. 

Bianca Andreescu vine des în România

Andreescu are 17 ani şi este marea speranţă a tenisului candianului. Este născută în Canada, din părinţi români, şi spune că vine de câte ori poate în România.  

“Nu ştiu cum mă va primi publicul, nu cred că va fi o problemă. Pentru mine a fost o oportunitate mare să joc pentru Canada, nu puteam să o ratez.  În fiecare an încerc să vin cu familia, că avem familie în Piteşti şi Râmnciu Vâlcea. Sarmalele, clătite şi mămăliga sunt preferatele mele. Le-am dus şi pe colegele din echipa Canadei la un restaurant românesc şi le-a plăcut extrem de mult”, a spus Andreescu. 

Ştirea MOMENTULUI

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.