Sporturi

Bianca Andreescu, șah mat cu repetiție la Angelique Kerber! Cum a executat-o pe a patra jucătoare a lumii

24.03.2019 | 08:15
Bianca Andreescu sah mat cu repetitie la Angelique Kerber Cum a executato pe a patra jucatoare a lumii

Bianca Andreescu i-a dat șah mat cu repetiție lui Angelique Kerber! Clasată pe locul 24 în circuitul WTA înainte de startul turneului de la Miami, sportiva care reprezintă Canada a executat-o pe a patra jucătoare a lumii în trei seturi. Andreescu a deschis meciul în forță, a reușit să facă un break și și-a adjudecat primul set, scor 6-4. L-a pierdut pe al doilea cu același scor .

Bianca Andreescu, șah mat cu repetiție la Angelique Kerber!

A urmat actul decisiv unul în care Andreescu nu a ezitat o clipă. De 36 de minute a avut nevoie noua senzație a tenisului mondial feminin pentru a se impune în fața unei jucătoare mult mai experimentată. A cedat un singur game și s-a impus cu un neverosimil 6-1, scor care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. A fost 6-4, 4-6, 6-1 după două ore și 10 minute de joc.

Bianca Andreescu şi Angelique Kerber s-au întâlnit pentru a doua oară în ultimele şase zile. De altfel, aceasta a fost doar a doua lor confruntare în total. În urmă cu doar câteva zile, jucătoarea din Canada de origine română s-a impus în finala de la Indian Wells în faţa nemţoaicei Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4. Zece minute în plus a durat finala din California față de meciul disputat în Florida.

Bianca Andreescu la Indian Wells 2019

Meciurile de la Miami Open 2019 se vad în format Live Video pe FANATIK.RO

Oricum ar fi, pentru Kerber nu devine mai ușor. Bianca a evoluat excepţional până acum la Miami şi a ajuns la 31 de victorii în actualul sezon. Jucătoarea de 18 ani se află la al zecelea succes consecutiv, ultima înfrângere fiind înregistrată în semifinalele de la Acapulco.

În tentativa de a câștiga și Miami Open după ce s-a impus la Indian Wells, Bianca Andreescu se confruntă acum în optimile de finala cu Anett Kontaveit, a 19-a jucătoare a lumii în clasamentul WTA. Jucătoarea din Estonia a reușit să o învingă pe Ajla Tomljanovic, de asemenea în trei seturi. De remarcat că la actuala ediţie a Miami Open, Bianca Andreescu a trecut în primul tur de Irina Begu, iar mai apoi a reuşit s-o învingă în minimul de seturi şi pe americanca Sofia Kenin, scor 6-3, 6-3.

  • 24 este locul pe care îl ocupă Bianca Andreescu în clasamentul WTA