Sporturi

Bianca Andreescu țintește tot mai sus: „Vreau să o depășesc pe Serena Williams!”

23.06.2020 | 17:27
Bianca Andreescu tinteste tot mai sus Vreau sa o depasesc pe Serena Williams
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu este noul fenomen din tenisul feminin, iar jucătoarea canadiancă de origine română își propune ca în viitor să o depășească pe Serena Williams.

Bianca a trecut peste accidentarea suferită la Turneul Campioanelor, iar pandemia de coronavirus a ajutat-o să-și revină complet fără să rateze vreo competiție importantă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru CNN, Bianca mărturisește că nu se va opri din muncă și va trage din greu pentru a intra în istoria tenisului feminin.

Bianca Andreescu vrea să o depășească pe Serena Williams

Bianca Andreescu a vorbit despre planurile de viitor pe care le are, iar canadianca speră să reușească să o depășească pe Serena Williams la numărul de titluri obținute: „Vreau să o depăşesc pe Serena şi victoriile ei.

ADVERTISEMENT

Poate chiar pe Chrissy Evert, cine ştie, și pe Margaret Court… Îmi place să am visuri măreţe, îmi oferă mai multă motivaţie să păşesc pe teren şi să continui să fac ceea ce fac”.

„În tot ceea ce fac, dau mereu 150% şi vreau mereu să fiu cea mai bună la asta. Pentru cariera mea de tenis am depus atât de mult efort şi am sacrificat mult, aşa că vreau să fiu cea mai bună.

ADVERTISEMENT

Depăşirea acelor jucătoare m-ar face cea mai bună, dar primesc orice are Dumnezeu pentru mine”, a mai spus Bianca Andreescu pentru CNN.

„Vreau să fiu numărul 1 mondial!”

Bianca Andreescu a declarat și cu alte ocazii că țintește locul 1 mondial, mai ales după performanțele extraordinare pe care le-a obținut la doar 19 ani, și anume titlul la US Open, Indian Wells și Rogers Cup.

ADVERTISEMENT

„100% vreau să ajung pe locul 1 WTA. Oricine îşi doreşte asta. E foarte greu. Nu oricine poate face asta, dar sper că eu sunt una dintre jucătoarele care poate face asta. Sper să ajung pe primul loc WTA”, a mai spus Bianca Andreescu.

  • 20 de ani a împlinit Bianca Andreescu pe 16 iunie
ADVERTISEMENT