Revista FANATIK

Bianca Bazaliu, an de coșmar între dopaj și Liga Campionilor. Dezvăluiri șocante ale următoarei „Cristina Neagu” Exclusiv

26.11.2020 | 14:26
Bianca Bazaliu an de cosmar intre dopaj si Liga Campionilor Dezvaluiri socante ale urmatoarei Cristina Neagu Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bianca Bazaliu, considerată urmașa Cristinei Neagu, a povestit în exclusivitate pentru FANATIK anul de coșmar care a urmat scandalului de dopaj de la Corona Brașov și care a făcut-o să rateze atât CM 2019, cât și Europenele din acest an.

Bianca Bazaliu a fost vârful generației care în 2014 devenea campioană mondială U18. Calvarul prin care a trecut din cauza scandalului de dopaj de la Corona Brașov i-a afectat cariera. Un an de zile fără activitate, fără salariu și fără handbal și-au pus o amprentă grea pe viața ei.

ADVERTISEMENT

Acum interul stânga încearcă să revină la un nivel competitiv la CSM București, însă cadența este greu de regăsit. Bianca a dat un amplu interviu în exclusivitate pentru revista FANATIK 716, pe care o găsiți acum la orice punct de difuzare a presei.

Bianca Bazaliu, amplu interviu în revista FANATIK 716 despre anul de coșmar dintre scandalul de dopaj și Liga Campionilor cu CSM București și… modelul Cristina Neagu

Bianca Bazaliu vorbește în interviul pentru revista FANATIK 716 pe luna noiembrie despre cele mai fericite momente ale carierei, în care a devenit campioană mondială, dar și scandalul uriaș de la Corona Brașov în care a fost târâtă fără voia ei și pentru care a plătit fără vină.

ADVERTISEMENT

A explicat de unde a pornit totul, cât de greu i-a fost în anul de pauză și de ce pandemia a fost pentru ea mai mult un… ajutor decât un blestem! Un interviu despre fața nevăzută a sportivilor, despre sacrificii, nedreptăți și munca titanică de a ajunge din nou în vârf.

Ce mai poți citi în revista FANATIK 716

  • Nu toată lumea o iubeşte pe Simo! După o perioadă foarte grea provocată de infectarea cu noul coronavirus, Simona Halep a intrat într-un scandal total neaşteptat cu Ruxandra Dragomir. Fosta şefă a FRT se alătură unei liste de oameni care cu siguranţă nu sărbătoresc la victoriile româncei. Totul despre „dușmanii” Simonei Halep, în revista FANATIK 716 pe luna noiembrie!
  • Oli, glorie și bani după Steaua. Anul „de aur” 2006 de la Steaua i-a deschis lui Cosmin Olăroiu porțile spre alte zări de bani mai pline ale fotbalului internațional. 18 trofee și o „basculantă” de „euroi” a strâns în cei 14 ani petrecuți în Asia. Toate detaliile le găsești în revista FANATIK 716 pe luna noiembrie!
  • Cristi Borcea, 8.150 de euro. Ulei pe pânză! Da, există o pictură cu fostul acționar al lui Dinamo. „Vânătorul Cristi Borcea” este de vânzare! FANATIK a încercat să o… „cumpere” și a aflat amănunte inedite despre portretul controversatului om de fotbal, acum doar om de afaceri. Toată „afacerea”, în revista FANATIK 716 pe noiembrie!
  • Apare o nouă televiziune de sport în România! Realitatea Sportivă TV face parte din „familia” Realitatea și va începe să emită în ianuarie. FANATIK a luat legătura cu Claudiu Giurgea, coordonatorul proiectului și vă prezintă ce veți putea vedea pe noul canal de sport. Surprize, surprize, numai în revista FANATIK 716 pe noiembrie!
ADVERTISEMENT

Și, atenție, sunt doar câteva din subiectele pe care le poți citi în paginile revistei FANATIK 716!

Nu uita: numărul 716 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Puneți masca de protecție, păstrează distanțarea socială și ia-l acasă! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT