Sport

Bianca Bazaliu, prima reacţie după convocarea la naţionala României: “Nu îmi doream să merg în contextul acesta! E groaznic ce s-a întâmplat”

13.12.2018 | 13:54
Bianca Bazaliu prima reactie dupa convocarea la nationala Romaniei Nu imi doream sa merg in contextul acesta E groaznic ce sa intamplat

Bianca Bazaliu o va înlocui pe Cristina Neagu în echipa României la Campionatul European de handbal. Cea mai bună handbalistă a lumii a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în meciul pierdut de România în faţa Ungariei, scor 29-31, şi va sta pe bară timp de 6 luni.

Bazaliu a plecat joi după amiază la Paris şi se va alătura lotului condus de Ambros Martin şi Horaţiu Paşca. Jucătoarea de la CSM Bucureşti a vorbit pe aeroport despre accidentarea Cristinei Neagu şi despre misiunea de a o înlocui pe cea mai bună jucătoare a planetei.

Bianca Bazaliu, prima reacţie după convocarea la naţionala României: "Nu îmi doream să merg în contextul acesta! E groaznic ce s-a întâmplat"
Bucurie bucuresteana cu Sabina Jacobsen, Iulia Vasilica Curea si Bianca Bazaliu in meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si FC Midtjylland, contand pentru Liga Campionilor, desfasurat in Sala Ioan Kunst Ghermanescu-Polivalenta din Bucuresti,

Bianca Bazaliu, prima reacţie: “Mi-au dat lacrimile instantaneu când am văzut-o pe Cristina!”

“Nu îmi doream să merg în contextul acesta, mai ales că este Cristina, şi este şi colega mea de echipă. Deci clar nu îmi doream să merg în contextul ăsta. Groaznic. Mi-au dat lacrimile instantaneu când am văzut-o pe Cristina, nu mi-a venit să cred. Într-adevăr, vorbeam înainte de Campionat că îmi doresc ca toate fetele, cel puţin de la echipa mea să se întoarcă sănătoase. Şi de la echipa României. Dar se pare că deja noi în echipă avem două accidentări, destul de grave”, a declarat Bazaliu la plecarea din ţară.

Bianca Bazaliu va trebui să se integreze în echipă foarte repede, însă va fi destul de greu, având în vedere că antrenamentele CSM-ului din această perioadă nu erau la cea mai mare intensitate, aşa cum recunoaşte şi jucătoarea: “Am avut câteva antrenamente de handbal într-adevăr, dar suntem câteva jucătoare la antrenament, ce putem să facem?”, a spus Bazaliu.

Interul stânga de la CSM Bucureşti va avea doar o zi de acomodare la lot pentru că vineri, de la ora 18:30, România joacă prima semifinală de la Campionatul European de handbal împotriva Rusiei. În contextul actual, rusoaicele sunt mari favorite la calificarea în finală. Cristina Neagu va rămâne alături de fete şi a transmis un mesaj de încurajare după ce a aflat verdictul crunt al medicilor.