Life

Bianca Brad, despre lupta cu o boală cumplită. “Ajunsesem să am 46 de kilograme”

Bianca Brad a povestit despre perioada cumplită prin care a trecut în urmă cu șase ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân.
21.10.2021 | 08:50
Bianca Brad despre lupta cu o boala cumplita Ajunsesem sa am 46 de kilograme
Bianca Brad, despre lupta cu o boală cumplită. "Ajunsesem să am 46 de kilograme". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Brad a luptat din răsputeri și a reușit să învingă o boală cumplită. În urmă cu șase ani, vedeta a fost diagnosticată cu cancer la sân și toată viața ei a fost dată peste cap.

Unul dintre cele mai grele momente a fost atunci când i-a spus mamei sale că este bolnavă.

Bianca Brad a slăbit mai bine de 20 de kilograme în acea perioadă, pentru că a decis să-și schimbe stilul alimentar, iar acum nu se mai atinge de un aliment extrem de popular.

ADVERTISEMENT

Bianca Brad, despre lupta cu o boală cumplită. “Ajunsesem să am 46 de kilograme”

Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu șase ani. A fost o perioadă extrem de grea pentru ea. A decis să facă tot ce poate pentru a lupta cu această boală necruțătoare. Actrița a spus că cele mai grele momente au fost atunci când a fost nevoită să-și anunțe familia. Fiului ei i-a ascuns adevărul până în ziua în care s-a operat.

În schimb mama sa a fost cea care a susținut-o și i-a dat forța necesară pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

” A fost o eliberare fantastică faptul că am putut să îi spun mamei și când am vorbit atunci, toate s-au potrivit extraordinar de bine!”, a spus Bianca Brad în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Actrița a decis în acel moment să-și schimbe stilul alimentar. Inițial a evitat să mănânce mai multe alimente și a ajuns să cântărească doar 46 de kilograme. Și-a dat seama că nu aceasta este calea și a găsit puterea de a face schimbările necesare.

ADVERTISEMENT

Alimentul care trebuie evitat

Și acum are mare grijă de alimentația sa. Bianca Brad a dezvăluit că nu mănâncă niciodată mâncare procesată din comerț sau mezeluri. A adoptat stilul vegan.

“Nu mâncam cu ulei, sare, doar frunze, rumegam frunzele alea, plângeam și mâncam, pentru că era groaznic! Și pe stresul ăsta și pe faptul că nu mai mâncam nimic altceva decât frunze verzi și eventual nuci și măsline, fără pâine, fără nimic altceva, ajunsesem la 46 de kile”, a declarat actrița pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Și-a dat seama că este greșit ceea ce face și a început să caute cât mai multe informații despre ce ar trebui să mănânce și ce nu. În final a reușit să găsească un echilibru și să-și revină. În prezent, aceasta a ajuns la 56 de kilograme.

Bianca Brad a atras atenția că cel mai periculos aliment este puiul din comerț. Fiind crescuți cu hormoni, aceștia provoacă grave dereglări hormonale.

ADVERTISEMENT